Inscriu-te a la taula rodona sobre resilència urbana: “Terrassa, preparada i resilient”.
15 de gener a les 18 h a la Jazz Cava (Passatge de Tete Montoliu, 24, 08221 Terrassa)
Nom i Cognoms
Your answer
Correu Electrònic
Your answer
Vens en representació d'una entitat?
Nom de la entitat que representes
Your answer
Com t'has assabentat?
L’espai és físicament accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Si requereixes suports a la comunicació o mesures d’accessibilitat addicionals, fes-nos-les saber. Tingueu en compte que només s’oferiran si hi ha demanda abans del dia 8 de gener.
Your answer
Informació sobre protecció de dades
En compliment del que disposa la normativa espanyola i europea relativa a la protecció de les dades personals, s’informa del tractament que es farà de les dades personals:
Responsable del tractament: Ajuntament de Terrassa. C/Raval de Montserrat, 14, 08221. Telèfon 93.739.70.00.
Servei: Protecció Civil
Delegat de Protecció de Dades: dpd@legal-data.net
Finalitat del tractament: Participació al Projecte sobre resilència urbana: “Terrassa, preparada i resilient”.
Base jurídica del tractament: Legitimació per consentiment exprés i inequívoc.
La persona afectada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.Les dades que ens facilita són necessàries per a poder gestionar el servei sol•licitat.Categories de dades: dades identificatives, de característiques personals, de circumstàncies socials, acadèmiques i professionals.
Terminis o criteris de conservació de les dades: Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per la que es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que es pugessin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d'arxius i documentació.
Destinataris de les dades: No n’hi ha
Transferències internacionals de dades: no estan previstes.
Exercici de drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació o oposició al tractament, mitjançant els formularis de la Seu Electrònica, adreçant-vos al correu electrònic: protecciodades@terrassa.com o a qualsevol oficina d’atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Terrassa.
Reclamació: Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Trobareu més informació sobre la nostra Política de Protecció de Dades al següent enllaç: http://www.terrassa.cat/ca/protecciodades
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service