Kundalinijooga 9.3.2019
Teemme aluksi energisoivan, hermostoa ja sisäeritystä vahvistavan jooga-kriyan, minkä jälkeen on mukavampi istua meditaatioharjoitteluun.

Tutustumme Kirtan Kriya-meditaatioon.

Tämä aktiivinen meditaatio on hyvä muistille, keskittymiselle sekä auttaa meitä intuitiivisesti lukemaan ympäristöämme ja parantaa kommunikaatiota. (Erinomainen pariskunnille!)

Lisää Kirtan Kriyan hyvistä vaikutuksista voit lukea tästä linkistä: https://www.psychologytoday.com/intl/blog/prime-your-gray-cells/201606/yoga-and-kirtan-kriya-meditation-bolster-brain-functioning

HUOM. Krapula, alkoholi tai muut huumaavat aineet eivät sovi kundalinijoogan kanssa yhteen. Voit keskustella lääkärisi kanssa, mikäli sinulla on esim. lääkitys.

Jokainen harjoitus on tietoisuuden kehittämisen väline ja väylä oman itsen syvempään ymmärtämiseen ja kuuntelemiseen. Jokainen osallistuja kantaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan sekä tekemistään valinnoista.

Mielenharjoittamisen myötä elämään tulee lisää selkeyttä, ymmärrystä itsestä, lisää malttia ja myötätuntoa itseä ja ympäristöä kohtaan, mikä heijastuu usein mm. elämän ja unen laadun paranemisena.

Paljonko maksaa? Sinä päätät. Kyse on energian vaihdosta: jotain kannattaa maksaa, ettei tarvitse tyhjin käsin lähteä… Voit harjoitella totuuden ja sydämen kuuntelua myös tässä kohtaa. Yleensä lahjoitukset ovat 10-20 euron väliltä.

• Joogan ytimessä on elämänvoiman käsittäminen tiedostamisen kautta, mikä tapahtuu yksinkertaisimmin keskittymällä hengitykseen.
• Kun kehossamme kasvaa tietoisuus, se myös heijastuu ajattelussamme, valinnoissamme, puheissamme, teoissamme ja hyvinvoinnissamme.
• Siten jooga ja meditointi toimivat siltana hengittävän tietoisuuden ja materian maailman välillä.
• Kundalinijoogan meditaatioissa on tarkka ja selkeä muoto, mikä helpottaa harhailevan mielen keskittämistä ja tukee elämänvirran konkreettista kokemista.

Kaisu Kurki, Hanspreet Kaur on valmistunut tietoisuuden jooga- ja meditaatio-ohjaajaksi Kundalini Research Institutesta (NM, USA)

Herttoniemitalo 9.3. klo 12.45-14.45. Ilmoittautuminen 7.3. mennessä.

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelin *
Your answer
Kotikaupunginosasi (tai kotipaikkakunta, jos muu kuin Helsinki)
Your answer
Mistä kuulit kurssista?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service