Uitnodiging OranjeBorrel                              donderdag 1 september 2022

Beste ondernemer,

Hierbij nodigen we u van harte uit voor de OranjeBorrel op donderdag 1 september van 18.00 tot 20.00 uur. Na afloop bent u uiteraard van harte welkom in de feesttent. Om u aan te melden voor de borrel, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen.

Net als de voorgaande jaren organiseren wij deze borrel voor Ondernemend Nieuwleusen. Graag ontvangen wij u met een hapje (goed vullend maar geen volledige maaltijd) en een drankje. Daarnaast zult u op deze dag collega-ondernemers tegenkomen die zijn aangesloten bij de IKN of de Ondernemersvereniging Nieuwleusen, maar ook ondernemers die niet zijn aangesloten zijn van harte welkom. De uitnodiging staat open voor iedere ondernemer/winkelier of ZZP-er uit Nieuwleusen.

Als Oranjevereniging zijn we heel dankbaar voor de hulp die we krijgen vanuit het dorp en willen door het organiseren van deze OranjeBorrel graag iets terugdoen voor Ondernemend Nieuwleusen.

Helaas hebben wij niet alle adressen van alle ondernemers in Nieuwleusen. Wij waarderen het dan ook als u andere ondernemers attendeert op de OranjeBorrel. Iedere ondernemer uit Nieuwleusen is van harte welkom! Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen.

We zien u graag op 1 september!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is uw bedrijfsnaam? *
Wat is uw emailadres? *
Wat is uw voornaam? *
Wat is uw achternaam? *
Neemt u een introducé mee naar de borrel? *
Als ondernemer kunt u uw partner of een introducé meenemen. Neemt u iemand mee ?
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy