Vauhtisammakon juoksukoulun ilmoittautumislomake kevään 2018 kauteen / TAMPEREEN juoksukoulu
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Vauhtisammakon juoksukoulun Tampereen juoksukouluihin kevään kaudelle 2018. Keväällä 2018 järjestetään tammikuussa liikunnan aloittajille oleva Start!-juoksukoulu sekä 6.2.2018 alkavat (avoimet ryhmät) Alkajat, Alkajat+, Kuntoilijat ja Kuntoilijat +. Näiden ryhmien tasovaatimukset näet alta.

Ilmoittaudu sen tasoiseen ryhmään, jonka tasovaatimuksen täytät ilmoittautumishetkellä. Jokaisessa ryhmässä tulee tekniikkaharjoittelua, joten ilmoittaudu oman juoksukuntosi mukaiseen ryhmään. Juoksukoulu maksetaan samalla kuin tämä lomake täytetään. Juoksukoulun voi maksaa tilisiirron lisäksi myös liikuntaseteleillä tms. maksuvälineellä. Katso maksuohjeet alempaa tästä lomakkeesta.


TAMMIKUU 2018:
Start!-juoksukoulu 9.1.–1.2.2018
- ryhmä on liikunnan aloittajille suunnattu oma treeniryhmä, jossa tutustaan juoksuharjoitteluun ja parannetaan toiminnallisella harjoittelulla peruskuntoa; alkeisryhmä
- harjoitukset ajalla 9.1.–1.2.2018 tiistaisin ja torstaisin klo 18–19
- ryhmä toimii myös hyvänä aloitusryhmänä siirtymiselle 6.2.2018 alkavaan koko kevätkauden Alkajat-ryhmään (ks. alla tiedot)
- hinta 60 € (opiskelijat 55 €) ilmoittautumalla ja maksamalla 24.11.2017 mennessä hinta on 50 €


KEVÄTKAUDEN 6.2.–29.4.2018 JUOKSUKOULUT:
Avausluento ti 6.2.2018 klo 18–20 Tampereen yliopistolla.

Ryhmät:
ALKAJAT
lähtötaso: juoksuharjoittelun aloittajalle (muuta liikuntaharrastusta hieman tehtynä aiemmin), 5 min yhdenjaksoinen juoksu
treenit: ti klo 18.00–19.00 tekniikkaa ja intervalleja
2 omatoimista ryhmäkohtaista harjoitusta joka juoksukouluviikolle
hinta 85 € (opiskelijat 80 €)

ALKAJAT+
lähtötaso: 15 min yhdenjaksoinen juoksu
treenit: ti klo 18.00–19.00 tekniikkaa ja intervalleja ja su yhdenjaksoinen juoksulenkki (lenkki 1 / lenkki 2)
2 omatoimista ryhmäkohtaista harjoitusta joka juoksukouluviikolle
hinta 105 € (opiskelijat 100 €)

KUNTOILIJAT
lähtötaso: 5 km alle 35 minuuttia
treenit: ti klo 19.15–20.15 tekniikkaa ja intervalleja sekä su yhdenjaksoinen juoksulenkki (lenkki 1 / lenkki 2)
2 omatoimista ryhmäkohtaista harjoitusta joka juoksukouluviikolle
hinta 105 € (opiskelijat 100 €)

KUNTOILIJAT+
lähtötaso: 5 km alle 30 minuuttia
treenit: ti klo 19.15–20.15 ja to klo 19.15–20 tekniikkaa ja intervalleja sekä su yhdenjaksoinen juoksulenkki (lenkki 1 / lenkki 2)
2 omatoimista ryhmäkohtaista harjoitusta joka juoksukouluviikolle
hinta 140 € (opiskelijat 130 €)

Sunnuntain lenkit
- Sunnuntain lenkki 1 tai 2 kuuluu ryhmien alkajat+, kuntoilijat ja kuntoilijat+ viikko-ohjelmaan
- Osallistu kuntoosi sopivalle lenkille tai vaikka molemmille.
- Lenkki 1 lähtee noin klo 17 ja on aluksi vauhdiltaan noin 8.30–8.00 min/km. Muutamalla ensimmäisellä viikolla mukana on kävelyä. Alkuviikkojen jälkeen kävely jää pois ja lenkki on kokonaan rauhallista juoksua.
- Lenkki 2 lähtee noin klo 18 ja on aluksi vauhdiltaan noin 7.30–7.00 min/km. Vauhtia kiristetään hieman kauden edetessä.

Juoksukoulun treenit lähtevät useimmiten Hämeenpuiston etelä- tai pohjoispäädystä (Eteläpuisto tai Näsinpuisto), joskus lähtöpaikka voi olla muualla keskustan lähistöllä.

TALVILOMAVIIKKO 26.2.–4.3.2018 (ei treenejä)
__________

Juoksukoulujen alaikäraja on 15 vuotta.

__________

KURSSIMAKSUN SUORITTAMINEN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ

Juoksukoulu (Start!, Alkajat, Alkajat+, Kuntoilijat, Kuntoilijat +) maksetaan tämän ilmoittautumisen yhteydessä alla olevalla ohjeella. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan MAKSUPÄIVÄ. Mikäli juoksukoulun ryhmät tulevat täyteen, on paikat varattuna niille osallistujille, jotka ovat tehneet maksusuorituksen kurssista.

JUOKSUKOULUN MAKSUOHJE
1.Maksa osallistumismaksu
- Start! 60e (opiskelijat 55e)
- Alkajat 85€ (opiskelijat 80€).
- Alkajat +, Kuntoilijat 105 € (opiskelijat 100 €).
- Kuntoilijat + 140 € (opiskelijat 130 €).

Maksa tilille Nordea IBAN FI31 1743 3000 0108 47. Viite: 415129. Saaja Tmi Mikko Liukka. Muista käyttää viitettä!
Mikäli juoksukoulun maksaa eri henkilö kuin osallistuja, kirjoita maksun yhteydessä viestikenttään osallistujan nimi.

Voit maksaa myös liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä, TYKY-kuntoseteleillä, tai Virike-seteleillä, Smartum-maksukortilla (maksu nettipalvelun kautta Smartumin sivuilla), Tyky-Onlinella (ilmoita Tampere@vauhtisammakko.com tyky-onlinen numero veloitusta varten), sekä Sporttipassilla. Kirjoita liikuntaseteleihin nimesi ja tuo ne avausluennolle. Kurssimaksua ei voi suorittaa Virike-kortilla (Edenred, Ticket Body&Mind), mutta vastaavalla mobiilimaksulla maksu on mahdollinen.

Tuo maksusta kuitti avausluennolle tai lähetä se sähköpostilla tampere@vauhtisammakko.com. Katso, että kuitissa on osallistujan nimi.

Jos haluat maksaa kurssimaksun laskulla tai erissä, tiedustele vaihtoehtoja tampere@vauhtisammakko.com. Laskutuslisä on 2,50e/lasku.
_________________________________________________________________
SPORTTIPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa Vauhtisammakon liikuntapalveluiden laskut myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Vauhtisammakko (Tmi Mikko Liukka) *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: 415129, juoksukoulu kevät2018TAMPERE
________________________________________________________________

TYKY-ONLINELLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Tyky-onlinen maksuvälineellä. Toimita tällöin tykyonline numerosi Tampere@vauhtisammako.com ja teemme veloituksen manuaalisesti.

EAZYBREAKILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa kurssin Eazybreakin mobiilissa valitsemalla maksukohteeksi Vauhtisammakko Turku ja käyttämällä koodia Q866.

*****

Tämän ilmoittautumisen lisäksi ei tarvitse ilmoittautua sähköpostilla. Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmistä, lisätietoja saa tampere@vauhtisammakko.com, tai soittamalla 050-4645676 / Heidi Kankaanpää.

Jos et ole varma mihin ryhmään ilmoittaudut, kysy asiaa yllä olevista sähköpostiosoitteista tai ilmoittaudu tämän lomakkeen kautta siihen ryhmään, jota pidät todennäköisimpänä vaihtoehtona. Ryhmää voi vaihtaa kauden alussa huolimatta siitä mihin ryhmään olet nyt ilmoittautunut.

Facebookissa toimii Tampereen juoksukoulun osalta ryhmä Vauhtisammakon juoksukoulu TAMPERE. (https://www.facebook.com/groups/157556347750422/) Sinne kannattaa käydä liittymässä. Lisäksi Vauhtisammakoa voit seurata Instagramissa @vauhtisammakko sekä @anniliukka ja @juoksunaattori. Lisäksi facebookissa toimii sivu Vauhtisammakko, josta kannattaa käydä tykkäämässä.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Järjestäjällä on oikeus aikataulun ja sisällön muutoksiin.

Saat muutamaa päivää ennen kurssin alkamista yleisinfon sähköpostilla.


Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmiin.

Tervetuloa mukaan!

Vauhtisammakot

Email address *
Nimi: *
Täytä kenttään koko nimesi.
Your answer
Postitusosoite: *
Katuosoite, postinumero japostitoimipaikka
Your answer
Syntymäaika ja henkilötunnus: *
Your answer
Juoksukouluryhmä: *
Maksan juoksukoulun liikuntaseteleillä, TYKY-seteleillä, Sporttipassilla tai vastaavalla maksuvälineellä: *
Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tms. vain osaan maksusta. Tuo setelit avausluennolle ja maksa loppu osuus yllä olevalla maksuohjeella tilisiirtona.
Juoksukoulun maksupäivä: *
Juoksukoulu maksetaan ilmoittautumisen (tämän lomakkeen täyttämisen) yhteydessä yllä olevalla maksuohjeella. Täytä alla olevaan kenttään päivämäärä, jona olet suorittanut maksun tilisiirtona (eli ilmoittautumispäivä tai sitä aiempi päivä; koska juoksukoulu maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan, ei tähän kenttään voi syöttää tulevaisuudessa olevaa päivämäärää). Mikäli maksat liikuntaseteleillä, syötä kenttään avausluennon päivämäärä 6.2.2018. Mikäli haluat maksuaikaa taikka haluat maksaa juoksukoulun erissä, ota yhteyttä tampere@vauhtisammakko.com.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä (liikuntasetelit ja/tai tilisiirto): *
Your answer
Olen ollut aiemmin mukana Vauhtisammakon juoksukoulussa: *
Juoksukoulun ilmoittautuminen on sitova: *
15.1.2017 jälkeen tehdyissä peruutuksissa maksetusta kurssimaksusta pidetään 50%:a. Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää kokonaisuudessaan seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee mukaan terveenä. Mikäli kurssi jää kesken, pystyy käyttämättä jääneen osan kurssista siirtämään lääkärintodistuksella seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee terveenä mukaan. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Harjoittelen omalla vastuullani. Minusta saa ottaa ryhmässä kuvia treeneistä ja julkaista niitä Vauhtisammakon some- ja muissa kanavissa. Hyväksyn täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, että lomakkeeseen syöttämäni tietoni kerätään ja minulle saa Vauhtisammakon toimesta toimittaa antamiini yhteystietoihin viestejä.
Lisätietoja:
Tähän voit kirjata lisätietoja:
Your answer
Olen saanut tiedon Vauhtisammakon juoksukoulusta:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms