Fòrum Veïnal de Museros
El Fòrum Veïnal és un espai comunitari, impulsat per l'Ajuntament de Museros, per tal de facilitar la participació de la ciutadania en temes relacionats amb el municipi i el benestar del veïnat (salut, igualtat, urbanisme, mobilitat sostenible, gent gran). Pretén ser un òrgan mitjançant el qual veïns i veïnes puguen opinar, valorar i proposar actuacions de millora municipal, així com promoure iniciatives i accions per aconseguir un poble més saludable. Aquest estarà format per unes vint-i-cinc persones i es reunirà periòdicament, aproximadament una vegada al mes.

Si ets veí o veïna del municipi i vols formar part del Fòrum, ompli este xicotet qüestionari. La composició final del Fòrum es decidirà per sorteig, atenent a criteris sociodemogràfics.

---

El Fòrum Veïnal es un espacio comunitario, impulsado por el Ayuntamiento de Museros, para facilitar la participación de la ciudadanía en temas relacionados con el municipio y el bienestar del vecindario (salud, igualdad, urbanismo, movilidad sostenible, personas mayores). Pretende ser un órgano mediante el cual vecinos y vecinas puedan opinar, valorar y proponer actuaciones de mejora municipal, así como promover iniciativas y acciones comunitarias para conseguir un pueblo más saludable. Estará formado por unas veinticinco personas y se reunirá periódicamente, aproximadamente una vez al mes.

Si eres vecino o vecina del municipio y quieres formar parte del Fòrum, completa este pequeño formulario. La composición final del Fòrum se decidirá por sorteo, atendiendo a criterios sociodemográficos.
Nom i cognoms / Nombre y apellidos *
Your answer
Any de naixement / Año de nacimiento *
Your answer
Zona de residència / Zona de residencia *
Any d'empadronament a Museros / Año de empadronamiento en Museros *
Your answer
A quina activitat et dediques? / ¿A qué actividad te dedicas? *
Ocupació / Ocupación
Your answer
Formes part d'alguna associació o col·lectiu? / ¿Formas parte de alguna asociación o colectivo? *
Your answer
Telèfon de contacte / Teléfono de contacto *
En cas de ser elegit per formar part del Fòrum, l'Ajuntament es posarà en contacte amb tu.
Your answer
Observacions / Observaciones
Your answer
PROTECCIÓ DE DADES / PROTECCIÓN DE DATOS
D'acord amb la Llei de Protecció de Dades, t'informem que les dades que ens facilites formaran part d'un fitxer que gestionarà l'Ajuntament de Museros amb l'única finalitat de seleccionar els seus membres. Per accedir, rectificar o anular-les, pots enviar en qualsevol moment un correu a forumveinal@museros.es
---
De acuerdo con la Ley de Protección de Datos, te informamos que los datos que nos facilitas formarán parte de un fichero que gestionará el Ayuntamiento de Museros con la única finalidad de seleccionar a sus miembros. Para acceder, rectificarlos o anularlos, puedes enviar en cualquier momento un correo a forumveinal@museros.es
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy