Taller ZERO WASTE de cuina de reaprofitament
Cuina "zero waste" significa aprofitar al màxim totes les parts comestibles dels aliments i llençar al rebuig el mínim possible, a més de reaprofitar plats i ingredients que ens sobren per 3 raons fonamentals:
1.- Per reduir l'impacte mediambiental
2.- Per aprofitar al màxim totes les parts útils dels aliments i els seus nutrients
3.- Per estalviar en la compra setmanal

En aquest taller l'Amanda ens explicarà i ens ensenyarà com utilitzar totes les parts de les fruites i verdures ecològiques, que de normal llancem a les escombraries però que poden ser delicioses i nutritives, i com no, gormandes!
Farem un brou d'aprofitament, una crema de remolatxa, poma i ametlla, un paté de carabassa amb les llavors rostides amb espècies, torrades de pa amb condiments (fetes amb pa sec), un pesto de fulles de remolatxa i un puding de pa sec, dàtil, xocolata, avellanes i taronja de postre. També us donaré idees sobre com aprofitar i transformar plats.
El taller será demostratiu (Showcooking), jo ens ensenyarà com fer totes les receptes pas a pas de manera dinàmica i participativa. El preu per participant inclou el taller, els ingredients, el material, el receptari imprés i una degustació de tots els plats. El mínim d’assistents per poder fer el taller és de 10 persones.

El preu per sòcies és de 15 € i per no sòcies és de 25 € (potser que et plantegis fer-te sòcia).
Nom i cognoms (no es faran públics) *
Correu electrònic (no es farà públic) *
Nombre de persones que inscrius (comptant-te a tu) *
Quantes són sòcies? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy