Kahvakuulanostamisen peruskurssi Laukaassa 22.9.2018
Tervehdys!

Voit ilmoittautua tällä lomakkeella Suomen kahvakuula ry:n Keski-Suomen paikallistoiminnan Kuulatuulen järjestämälle kahvakuulanostamisen peruskurssille. Ilmoittaudu mukaan 13.9.2018 mennessä. Kurssin vetäjinä toimivat Suomen kahvakuula ry:n kokeneet treeninvetäjät.

TIETOA KURSSISTA
Kenelle kurssi sopii:

Kaikille jotka ovat kiinnostuneet kahvakuulalla harjoittelusta tai kahvakuulaurheilusta ja haluaisivat opastusta harjoittelun aloittamiseksi. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Kurssi sopii hyvin myös jo jonkin aikaa lajia harrastaneille nostajille, jotka haluaisivat vinkkejä nostotekniikan hiomiseksi.

Kurssin sisältö:

Kurssilla opetetaan lajin perusliikkeet (heiluri, rinnalleveto, työntö, rinnalleveto-työntö ja tempaus) ja niiden turvallinen nostotekniikka. Liikkeistä opetellaan ensin yhdellä kädellä tehtävät versiot ja lisäksi tutustutaan kahdella kuulalla tehtäviin perusliikkeisiin (heiluri, rinnalleveto, työntö ja LC (rinnalleveto-työntö)). Lopuksi tehdään lajiharjoitus ja tutustutaan kuulalla tehtäviin oheisharjoitteisiin.

Kurssin paikka ja ajankohta:

Lauantai 22.9.2018 klo 10.00 Laukaassa Valkolan Nuorisoseurantalolla (Valkolantie 555).

Kurssin hinta:

Pelkkä kurssi ilman Suomen kahvakuula ry:n jäsenyyttä: 30 €
Kurssi Suomen kahvakuula ry:n jäsenelle: 10 €

Koulutukseen on paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on minimissään 5 henkilöä.

HUOM: Lähetämme myöhemmin lisäinfoa ilmoittautuneille.

ILMOITTAUTUMINEN
Täytä kaikki alla olevat tiedot:
Nimi:
Your answer
Sähköpostiosoite (lisäinfon lähettämistä varten):
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms