Jelentkezés szóbeli felkészítőre
Tisztelt Szülők! Kedves Nyolcadikosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BSZC Arany János Gimnázium és Technikum ebben az évben is szervez felkészítőt a szóbeli felvételi vizsgára. Az írásbelihez hasonló módon a Redmentában tesszük közzé a típusfeladatokat, amelyek megoldására a szóbeliig lesz ideje a felvételizőnek. A feladatok folyamatosan kerülnek feltöltésre 2021. február 3 -tól a SZÓBELI FELKÉSZÍTŐ mappába.
A szóbeli meghallgatáson 15 perc felkészülési idő áll a vizsgázók rendelkezésére, a felelet maximum 10 percet vesz igénybe.
A szóbeli meghallgatás három részből áll:
1. Gondolkodási képesség felmérése (matematikai-logikai feladatmegoldás)
2. Szövegértés (választási lehetőség humán vagy reál témájú szövegekből)
3. Aktuális probléma megoldása a szóbeli kifejezőképesség felmérésére (pl. Legyen-e kötelező nyelv az angol?, Hogyan lehet csökkenteni lakóhelyünk energiafogyasztását?, Mi a véleményed arról, hogy 17 évesen lehet jogosítványt szerezni?, Mi a véleményed az állatkísérletekről?)

Intézményünk a szóbeli meghallgatást 2021. február 24-25-26-án tartja. A meghallgatás mindhárom napon 12.30-kor fog kezdődni.
A szóbeli vizsgák beosztásáról írásbeli értesítést nem küldünk. A honlapunkon (www.ajg.hu) tesszük közzé a pontos beosztást. A szóbeli eredményeket 2021. március 1-én tesszük közzé honlapunkon.

Sok sikert kívánunk a felvételihez!
az AJG tantestülete

Az űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy a BSZC Arany János Gimnázium és Technikum a személyes adatokat a 2020-2021-es felvételi eljárás idején kezelje.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnáziuma, Egészségügyi és Közgazdasági Szakgimnáziuma. Report Abuse