Väitöstutkimukseen osallistuminen - yhteystietokaavake
Hei! Olen Milka Väinämö ja toimin väitöskirjatutkijana Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Etsin täysi-ikäisiä haastateltavia väitöstutkimukseeni, joka keskittyy diabeetikkojen terveyspalvelukokemuksiin ja teknologian (terveysteknologia, mobiilisovellukset, verkkoalustat jne.) käyttöön terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä toimenpiteissä. Tutkimuksen keskiössä ovat haastateltavien omat kokemukset ja ajatukset, sillä ne tuottavat arvokasta tietoa tieteen ja palvelujen kehittämiselle.

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi alle ja otan sinuun yhteyttä haastatteluun liittyen. Tutkimushaastattelut hoidetaan pääasiallisesti puhelimitse/WhatsAppin/Skypen välityksellä. Haastattelut äänitetään myöhempää käsittelyä varten. Haastattelun kesto on n. 1 tunti.

Osallistuminen tutkimukseen on vapaaehtoista. Haastattelut ja kaikki tutkimuksen aikana esiin tulleet asiat ovat täysin luottamuksellisia eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Tutkimukseen osallistumisen voi halutessaan keskeyttää missä vaiheessa tahansa. Tutkimuksen tulokset anonymisoidaan eikä yksittäiset haastateltavat ole tunnistettavissa lopullisesta työstä.

Kiitos paljon kiinnostuksestasi!
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Diabeteksen tyyppi *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy