Tilaa Varhaiskasvatuksen arviointimestariksi -verkkokoulutus – täytä alla oleva lomake
Vahvista arviointiosaamistasi Pekka Peuran ja Najat Ouakrim-Soivion ohjauksessa!

Tarkempi kuvaus koulutuksesta ja sisällöistä löytyy täältä: eduamo.fi/koulutukset

KOULUTUKSEN KOLME LUPAUSTA
- Muutos. Koulutuksessa opitaan omia arviointikäytänteitä kehittäviä toimintatapoja ja malleja toimivien konkreettisten esimerkkien kautta. Muutosta parempiin arviointikäytänteisiin ja toimivampaan arviointikulttuuriin luodaan ohjatusti sekä yksilö- että työyhteisötasolla.
- Omakohtaiset yhteisölliset kokemukset. Yhteisöllistä oppimista hyödyntävä verkkokoulutus mahdollistaa samanaikaisesti sekä omakohtaiset ja omaan toimintaan linkittyvät kokemukset että omaa työyhteisöä laajemmin vahvistavat yhteisölliset kokemukset.
- Laaja-alainen ymmärrys. Koulutus yhdistää sekä Pekan että Najatin laaja-alaisen osaamisen ja ymmärryksen arvioinnista yhdeksi kokonaisuudeksi, joka luo kattavan kuvan arvioinnin monipuolisuudesta ja moninaisuudesta niin tutkimustiedon, teorian kuin käytännön näkökulmista.

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU?
Koulutus soveltuu varhaiskasvatuksessa työskenteleville. Erityisesti varhaiskasvatuksen johto- ja opetustehtävissä toimivat, jotka jo tukevat kollegoitaan arvioinnissa ja kehittävät työyhteisöään arviointiosaamisessa saavat koulutuksesta monenlaisia työkaluja työhönsä.

AJAN KÄYTTÖ
Varhaiskasvatuksen arviointimestariksi-verkkokoulutus on suunniteltu hektinen arkityö huomioiden. Koulutus vaatii 3-4 tuntia kuukaudessa kahden kuukauden ajan. Koulutus on suunniteltu siten, että verkkomateriaali toimii ajattelun ja opiskelun suuntaamisessa. Todellinen arviointiosaaminen kehittyy osana varhaiskasvattajien työtä, kun hän koulutuksen innoittamana ja ohjaamana pystyy käyttämään verkkomateriaalia osana oman työnsä suunnittelua ja toteutusta.

(Huom. Varhaiskasvatuksen johtajat ja esihenkilöt! Suosittelemme, että antaisitte henkilöstöllenne mahdollisuuden käyttää työaikaa tähän koulutukseen. Se on investointi koko työyhteisönne arviointiosaamiseen.)

KOULUTUKSEEN OSALLISTUMINEN
Koulutukseen ei voi osallistua yksin. Sosiaalinen vuorovaikutus ja nykyaikaiset tavat oppia ovat koulutuksen keskeistä antia. Lisäksi koulutus tähtää muutokseen niin yksittäisen henkilön kuin koko työyhteisön näkökulmasta. Syvällisen oppimisen varmistamiseksi koulutukseen voi osallistua vain osana 3-5 hengen tiimiä. Tiimiläisten olisi hyvä olla saman varhaiskasvatusyksikön henkilökuntaa. Samasta yksiköstä voi kuitenkin osallistua useampia tiimejä, jos niin haluatte.

Koulutusta käydään oman aikataulun mukaisesti silloin, kun se teille parhaiten sopii. Olennaista on, että osallistuja on valmis tekemään säännöllistä ja vuorovaikutteista yhteistyötä lähikollegoidensa kanssa.

AIKATAULU
Koulutuksen voi aloittaa vapaavalintaisena ajankohtana tilauksen jälkeen. Yhteen luentoon on hyvä varata aikaa noin yhden tunnin verran. Tiimi voi itse päättää opiskeleeko materiaaleja esimerkiksi joka viikko, kahdesti kuukaudessa tai jollain muulla aikataululla. Koulutuksen voi suorittaa joustavasti 2-3 kuukauden aikana riippuen omasta ja tiimin aikataulusta. Osallistumisoikeus koulutukseen on 4 kk tilaushetkestä alkaen.


OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN SEKÄ KURSSIN TILAAMISEEN
- Koulutukseen ei voi osallistua yksin, vaan vähimmäismäärä on 3 henkilöä samasta varhaiskasvatusyksiköstä. Ylärajaa ei ole.
- Osallistujat työskentelevät koko koulutuksen ajan yhtenä tiiminä (3-5 hlöä/tiimi, samasta yksiköstä voi olla useampia tiimejä).
- Tiimi voi valita itselleen sopivan päivän, kellonajan ja paikan opiskelulleen.
- Koulutus tilataan täyttämällä alla oleva lomake.
- Tunnukset kurssialustalle sekä tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille 1-2 päivän kuluessa koulutuksen tilauksesta.
- Kurssi maksetaan laskulla, joka lähetetään tilaajan valitsemaan osoitteeseen (sähköinen laskutus, sähköpostilasku tai paperilasku).

HINTA
Vaikka koulutus on laadukas ja monipuolinen arvioinnin verkkokoulutus, on sen hinta onnistuttu saamaan edulliseksi yksittäiselle osallistujalle ja toimintayksikölle.

Varhaiskasvatuksen arviointimestariksi -verkkokoulutuksen hinta on 89 € / osallistuja + alv. 24 %.

Minimiosallistujamäärä ja samalla minimitilaus on 3 henkilöä.

Lisätietoja ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin saa koulutuksen järjestäjiltä.

KOULUTUKSEN JÄRJESTÄJÄT:
Pekka Peura
pekka@peuraeducation.com
0440329877

Najat Ouakrim-Soivio
najat@arviointi.fi
0400807989

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Varhaiskasvatusyksikkö
Varhaiskasvatusyksikön nimi *
Johtajan nimi *
Johtajan sähköposti *
Kurssille osallistujat (min. 3 osallistujaa)
Kuinka monta osallistujaa olet ilmoittamassa koulutukseen? *
Osallistuja 1: Etunimi *
Osallistuja 1: Sukunimi *
Osallistuja 1: Sähköposti *
Osallistuja 2: Etunimi *
Osallistuja 2: Sukunimi *
Osallistuja 2: Sähköposti *
Osallistuja 3: Etunimi *
Osallistuja 3: Sukunimi *
Osallistuja 3: Sähköposti *
Mikäli osallistujia on enemmän kuin kolme, lisää loput nimet ja sähköpostiosoitteet tähän
(Erottele nimet ja sähköpostiosoitteet toisistaan pilkkua käyttäen.)
Laskutustiedot
Laskutusmuoto *
Maksajan nimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Tilausviite
Verkkolaskuosoite
Operaattorin välittäjätunnus
Tilaaja
Tilaajan nimi *
Tilaajan sähköposti *
Tilaajan puhelinnumero *
Lisätietoja
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of maot.fi. Report Abuse