Recorda clicar a ENVIAR perquè la teua inscripció es registre com a vàlida. Rebràs un correu de confirmació d'inscripció. MOLTES GRÀCIES PER LA TEUA PARTICIPACIÓ./Recuerda clicar a ENVIAR para que tu inscripción se registre como válida. Recibirás un correo de confirmación de inscripción. MUCHAS GRACIAS POR TU PARTICIPACIÓN.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
PREMI AUDIOVISUAL MiCe-AICCV / AICE ACCESIBLE 2022
BASES DEL PREMI / BASES DEL PREMIO
Pots llegir les bases del PREMI AUDIOVISUAL MiCe-AICCV ACCESSIBLE 2022 en el següent enllaç. / Puedes leer las bases del PREMIO AUDIOVISUAL MiCe-AICE ACCESIBLE 2022 en el siguiente enlace.
http://www.micevalencia.com
*
L'acceptació expressa de les bases del PREMI AUDIOVISUAL MiCe-AICCV ACCESSIBLE 2022 és condició indispensable per a la validesa de la butlleta d'inscripció. / La aceptación expresa de las bases del PREMIO AUDIOVISUAL MiCe-AICE ACCESIBLE 2022 es condición indispensable para la validez del boletín de inscripción.
Required
AUTORITZANT / AUTORIZANTE
Nom i cognoms de l'autoritzant / Nombre y apellidos del autorizante *
Persona major d'edat en qualitat de  personal docent o qualsevol càrrec directiu del centre educatiu dels participants. / Persona mayor de edad en calidad de personal  docente o cualquier cargo directivo del centro educativo de los participantes.
Com a: *
NIF de l'autoritzant / NIF del autorizante *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ASOCIACION CULTURAL JORDI EL MUSSOL. Report Abuse