Midsummer RUN with your DOG 2021: 24-27 juni 2021


OBS FYLL I NAMN OCH ADDRESS NEDAN

                                          FOR THE LOVE OF RUNNING WITH YOUR BEST FRIEND

Rörelseglädjen under midsommarhelgen är RÄDDAD! Nu jäklar ska vi dansa fram tillsammans med vår bästa vän hunden i löpspåret för att sedan kunna dansa runt midsommarstången!

Lotta har skapat en fantastisk logga än en gång - denna gång med MIDSOMMARtema. Älskar henns logga och medaljen kommer bli helt fantastisk!

Du och din hund/hundar AKTIVERAR er där det passar er och under era förutsättningar mellan TORSDAGEN den 24 juni i fram till SÖNDAGEN den 27 juni: sträcka & fart är helt valfritt och ALL rörelse räknas!

ALLA kan vara med! ALLA kan röra sig på sitt sätt! Ta med en vän i spåret. Ta barnvagnen, rullstolen eller rullatorn. Ge dig ut på en runda i stan eller i skogen. Gå i snigelfart eller skena fram i Bolt speed. Cykel eller kick? Finns snö - ta skidorna! Vi önskar rörelse och aktivitet för två och fyrbenta - och vi vet att det i alla fall finns minst EN trebent som kommer att ställa upp!

Får mitt barn vara med? Yngsta deltagare har tidigare legat i vagnen och åkt vid ett par månaders ålder och vi har flera små som springer allt från 100 m och ett par kilometer. ALLA kan vara med!

Förutom att ALLA är välkomna utifrån sina förutsättningar tävlar ALLA som anmäler sig om fina priser från MUSH, KleanKanteen, Hansegården, Out-n-Out Education och Mentala mästare. OBS! De som beställer medalj har dubbla chanser att vinna.

                                ÖNSKAR du medalj SWISHAR du 200kr till 123 447 45 08
                                                      (ange HUND + din hunds namn).
                  Kom ihåg att ange adress nedan så medaljen hamnar hos just er.

                            !!! SISTA anmälningsdag/betaldag är 27 juni kl.00.00 !!!

Ja, du kan spontant bestämma dig på söndagen den 27 juni när alla andra sover "Nu ger vi oss ut och är med på RUN wit your DOG!".  

Medaljer kommer att beställas MÅNDAGEN den 28 juni kl.11.00. Eftersom det är sommar kommer jag att FÅ medaljerna måndagen den 5 juli och skickar dem den veckan (om allt med tryckeriet går enligt planerna). Du kommer att ÄLSKA medaljen - kom därför ihåg att bestämma dig om du vill ha den INNAN 27 juni kl.00.00

NYHET! Du som anmäler INNAN den 21 juni kl.00.00 kommer att tilldelas ett startnummer som gör att du kan göra en nummerlapp om du VILL - helt frivilligt! Nummer erhålls via email (håll koll i skräpposten) i samband med anmälan - kan ta ett par dagar innan mailet dimper ner i inboxen.

                              VINNARE av priser koras och kontaktas senast TORSDAGEN den 1 juli

Gå med Facebookgruppen RUN with your DOG eller följ oss på Instagram @runwithyourdogswe för mer pepp och inspiration!

Lägg GÄRNA upp bild på Facebook eller Instagram där du taggar #summerRWYD2021 - både inför och under loppet. Vi älskar om du svarar på frågan: Hur kändes det?

VIRTUELL PRESTATIONSLISTA: vill du vara med på en prestationslista lägger du in er prestation EFTER att ni varit ute via denna länk : https://forms.gle/UyqY4Edok5MTfvhZA


KÄRLEKSGÅVA: Många var rörande överens om att vi tillsammans skulle samla ihop pengar till Hundstallet på alla hjärtans dag (totalt blev det 3750kr) dessförinnan på Lucia var det Voov.se (totalt 4816kr) och även Svenska Djurambulansen (3500kr), frågan är nu - hur mkt kan vi få ihop under MIDSOMMAR till... ja vem. Rösta på Instagram!

UTOMLANDS: jag bor utomlands (eller har inte SWISH)... kan jag också vara med? SJÄLVKLART! Vi löser MEDALJ till alla länder som post går att skicka till. Ange i anmälan att du bor utomlands och/eller inte har SWISH samt var noga att skriva in email - så kommer istället faktura för medaljen på mail - tillägg för extra porto.

KONTAKT: Har du minsta fråga är det bara att maila em.wergard@gmail.com


Nu hoppas vi att vi blir RIKTIGT GALET MÅNGA som ger oss ut under midsommarhelgen och NJUTER av att öka pulsen tillsammans med vår allra bästa vän: HUNDEN!

Vi skapar motivation och rörelseglädje tillsammans!


 


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Förarens namn / Your name *
Hundens/hundarnas namn / dog's name *
Hundens/hundarnas ras / dog's breed *
Adress dit medalj kommer att skickas (önskas ingen medalj skriv bara X) / Adress for medal (no medal just write X) *
Email - som enbart används för eventuell kontakt för detta event (tex, "DU HAR VUNNIT!"). Will only be used for this race purpose *
Om du önskar medalj, kom ihåg att SWISHA 200 kr till : 123 447 45 08 (ange HUND + hundens namn) / Have you remembered to email me if you want a medal? *
Captionless Image
ÖVRIGT - tex "Jag swishar för två medaljer" / Anything more good to know?
Vill du att ditt namn ska "synas eller ej" på tex "VINNARE" ange detta nedan (GDPR) - oavsett svar är du med om att tävla om fina priser. / Do you want your name to show? *
Vi på RUN with your DOG vill tacka
Captionless Image
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy