Medlemsregistrering PerS - Personalvetarföreningen Södertörns Högskola
Välkommen till PerS medlemsregistrering!
Vi har detta system för att säkerhetsställa våra kontaktuppgifter till dig som medlem, men även för att veta att våra medlemmar är aktiva studenter på personalvetarprogrammet på Södertörns Högskola. För att bli medlem är det viktigt att du fyller i alla detaljer korrekt och sanningsenligt.

Genom att fylla i detta formulär ger du PerS - Personalvetarföreningen på Södertörns Högskola rätten att administrera dina kontaktuppgifter, samt att du kommer få ta del av nyhetsbrev och andra viktiga utskick. Vi försöker hålla våra utskick sparsamma - det handlar om ett fåtal utskick per år. Vi upprätthåller även sekretess kring vårt medlemsregister - inga uppgifter lämnas ut och de kommer att raderas efter ditt utträde ur föreningen - allt i enighet med GDPR. Ett medlemskap i PerS är kostnadsfritt och ger dig möjligheten att få tillgång till erbjudanden från oss och våra samarbetspartners, det kan vara allt från sociala events till utbildningar och jobbtillfällen. Du får även tillgång till vår grupp på facebook där du kan nätverka med våra andra medlemmar och ta del av exklusiva möjligheter och erbjudanden.

För att vara medlem hos oss måste du även registreras som medlem hos vår största samarbetspartner P-riks, (Personalvetarstuderandes riksförbund). De bidrar med hjälp och pengar till exempelvis event och externa utbildningar för att PerS ska kunna skötas på det sättet det görs idag. Mer information finns på deras hemsida www.p-riks.se.

Så vad väntar du på? Bli medlem i PerS redan idag!
Studerar du på Personalvetarprogrammet på Södertörns högskola? (eller planerar att göra) *
När planeras du ta examen? (Svara VT** t.ex. VT21) *
Your answer
Ditt fullständiga namn: *
Your answer
Ditt personnummer (ÅÅMMDD-XXXX): *
Your answer
Din adress (gatuadress, postnummer och ort): *
Your answer
E-post adress: *
Your answer
E-post adress och fullständigt namn på Facebook (för tillgång till Facebookgruppen): *
Your answer
Mobilnummer: *
Your answer
Jag ger PerS - Personalvetarföreningen Södertörns högskola tillåtelse att med sekretess administrera mina personuppgifter i enighet med GDPR, samt att PerS får sända mig viktiga utskick om aktuella erbjudanden och kommande händelser: *
Jag ger även mitt samtycke till att registreras hos vår största samarbetspartner P-riks (Personalvetarstuderandes riksförbund) som bidrar med stor hjälp för att PerS ska kunna drivas på det sättet det görs idag, samt bli ännu bättre. *
Är du intresserad av att delta i insparken för Personalvetarprogrammet? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SöderS - Södertörns högskolas studentkår. Report Abuse