Sesion Informues nga Anglia Examinations England
Anglia Examinations në bashkëpunim me Zyrën për Bashkëpunim Ndërkombëtar në kuadër të Universitetit të Gjakovës "Fehmi Agani" organizojnë:

SESION INFORMUES

Çertifikim Ndërkombëtar i GJUHES ANGLEZE nga Anglia Examinations në nivelet: A1, A2, B1, B2, C1 dhe C2 për studime
jashtë vendit!

Informohu rreth mundësisë për të marr ÇERTIFIKATE TE NJOHUR NE GJITHE BOTEN për STUDIME JASHTE VENDIT APO BASHKIM FAMILJAR.


SESION INFORMUES:

Data: 26 Shkurt 2018, e hënë
Ora: 14:00
Vendi: Fakulteti i Edukimit, Salla nr.5, Universiteti i Gjakovës "Fehmi Agani"

Për të qenë pjesë e këtij Sesioni Informues ju duhet të plotësoni Aplikacionin me poshte:
Emri dhe mbiemri: *
Your answer
Emaili: *
Your answer
Numri i telefonit: *
Your answer
Niveli i studimeve: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse