esparreguera2031 - Junts
Tots junts, som la clau del canvi per transformar la vila.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Et convidem a formar part del millor futur possible per la nostra ciutat.
Esparreguera ha de ser una espai més amable, sostenible i amb més oportunitats per tú, la teva família i companys de lleure. És per això que ens interessa conèixer la teva opinió, inquietuds, necessitats i expectatives. 
¿Quin és el teu barri?
 ¿Quins són els aspectes més urgents que voldràs que millorem a Esparreguera? ¿ Els podries prioritzar per importància? *
Mitja
Alta
El més important!!
Neteja viària
Mobililiari i enjardinament
Il·luminació de carrers
Recollida i gestió de residus
Atenció i informació a ciutadania
Serveis socials
Inclusió i respecte a la diversitat
Millorar l'accés a l'habitatge
Millorar la seeguretat ciutadana
Millorar equipaments culturals
Millorar equipaments esportius
Implementació d'energies renovables
Promoció econòmica i del comerç local
Ens vols dir o consultar alguna cosa? Quines accions creus que s'haurien d'impulsar en els propers anys?
Si vols rebre més informació, segueix-nos a Twitter (@somesparreguera), Instagram (@esparreguera2031) o, si prefereixes, indica'ns aquí el teu correu electrònic.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

ESPARREGUERA 2031. (d'ara endavant, e2031)| NIF: V67488577 | Carrer Plaça de l'Ajuntament 1 | info@esparreguera2031.com |  FINALITAT: Gestionar la seva inscripció, assistència i participació en esdeveniments gratuïts i recepció d'informació sobre el municipi d'Esparreguera. || DRETS: Accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament, portabilitat i de no ser objecte de decisions individualitzades, quan escaigui. Així mateix, té el dret a retirar el consentiment per a qualsevol finalitat específica atorgada en el seu moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. Si considera que les seves dades no són tractats correctament, pot presentar una reclamació enfront de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) www.aepd.es.

INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pot consultar informació addicional i detallada sobre el tractament de les seves dades en la POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DESPARREGUERA 2031, o sol·licitar-la escrivint un correu electrònic a info@esparreguera2031.com ||

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy