Anmälan till Elevrådsdagarna 2020
I år kommer Sveriges Elevråd att hålla Elevrådsdagarna digitalt på grund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta innebär att hela landets elevråd är välkomna! Vi har maxat innehållet och gjort allt för att eleverna ska få en så bra utbildning som möjligt, även om vi inte kan vara på plats hos er fysiskt.

När anmälan är gjord skickar vi ut en goodiebox till er, innehållande länk till den förinspelade utbildningen, övningsmaterial, pennor, block och tre överraskningar. Ni väljer själva tillsammans med eleverna vilken dag utbildningen genomförs och följer enkelt filmens innehåll och instruktioner från er skola, länken kommer att vara tillgänglig mellan 5/10-6/11. Utbildningsfilmen går pedagogiskt igenom alla övningar men Sveriges Elevråd rekommenderar att en vuxen finns med på plats och kan pausa utbildningen vid övningarna.
Namn på skola: *
Postadress till skolan: *
Vi kommer att skicka goodieboxen, innehållande länk till den förinspelade utbildningen, övningsmaterial, pennor, block och tre överraskningar till denna adress.
Hur många deltagare kommer att gå utbildningen? *
Vi behöver veta detta så vi vet hur mycket material vi ska skicka. Vi skickar max 10 exemplar av allting, blir ni över 10 deltagare kommer det att finnas möjlighet att skriva ut fler exemplar av materialet på skolan.
Kontaktuppgifter till någon från er *
Namn, mejladress och telefonnummer.
Tillhör er skola AcadeMedia? *
Skolor som ingår i AcadeMedia-koncernen får 15% rabatt.
Faktureringsadress *
Namn/företagsnamn, adress, postnummer, ort och eventuell fakturareferens.
Hur vill ni ha fakturan skickad till er? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy