Tekergő tábor 2020. július 13–17., Hetvehely
Idén újra lesz Tekergő tábor! Ebbe a kerékpáros-túrázós táborba a Szolnoki Evangélikus Egyházközség Szoli csoportjaiba tartozó fiatalokat várjuk.

A gyakorlati tudnivalók:

Időpont: 2020. július 13–17 (–18).
13-én, hétfőn indulunk, a helyszín Hetvehely a Mecsekben. Rögtön a tábor után, júl. 18-án lesz az Ez az a nap! című rendezvény Budapesten. A terv szerint a táborból egyenesen oda megyünk, s onnan jövünk haza.
A táborok a gyülekezeti közösségi élet szerves részét képezik. Akkor töltik be szerepüket, ha nem egyszeri, kampányszerű epizódok az életünkben, illetve az év során. Továbbá: a gyermekeket nem lehet Isten közelébe küldeni, csak vinni, vezetni. Ezért azt várjuk a táborba jelentkezőktől, hogy a jelentkezés és a tábor ideje között rendszeresen vegyenek részt családjukkal gyülekezetünk életében: istentiszteleteken és a korosztályuknak megfelelő csoportban. Akik nem a mi gyülekezetünkhöz tartoznak, azoktól saját közösségük látogatását kérjük.

Jelentkezés az alábbi kérdőív kitöltésével és az előleg befizetésével történik.

Jelentkezési határidő, részvételi díj:
- 2020. január 31-ig a részvételi díj 30.000 Ft, gyülekezetünk tagjai szükség esetén támogatást kérhetnek
- 2020. február 1–23 közötti jelentkezés esetén a részvételi díj 36.000 Ft, támogatás nem kérhető)

A jelentkezéseket beérkezési sorrendben vesszük figyelembe, helyhiány esetén várólistára tesszük. Visszajelzést küldünk.

Ha egy családból több ifjú jelentkezik, mindegyikhez külön kérjük kitölteni a jelentkezési lapot!

A jelentkezés érvényességéhez 7.000 Ft előleg befizetendő (személyesen, csekken, kártyával (istentiszteletek, gyülekezeti alkalmak után) dr. Szabó Mátyásné pénztárosnál, vagy átutalással (OTP 11745011-20055071). Lehetőleg utalással, a jelentkezéssel egyidőben.
Utalás esetén kérjük feltüntetni a közlemény rovatban a táborozó nevét, és azt, hogy „Tekergő 2020”. Az előleg beleszámít a tábor díjába. Az előleget a jelentkezés lemondása esetén nem áll módunkban visszatéríteni. Helyhiány miatti elutasítás esetén természetesen igen. Tudni kell, hogy a táborozás díja lényegében adomány, hozzájárulás a tábor költségeihez, és nem szolgáltatás megfizetése. Gyülekezetünk tagjai – szükség esetén – támogatást igényelhetnek.

További információ:
Bakondiné Tóvizi Ágnes
30/289-4055
szolnok@evangelikus.hu

Hogyan lehetünk másoknak is segítségére?
A táborok nem csak élvezetes élmények, hanem részei a gyülekezet szolgálatának. A céljuk, hogy Jézussal találkozhassunk, és az Ő személye meghatározóvá váljék életünkben. Ez minden áldozatot megér. Éppen ezért táborainkat mindenki számára elérhetővé kívánjuk tenni. Anyagi okok miatt senki ne maradjon le! A részvételi díjak nem fedezik a költségeket. A különféle támogatások teszik lehetővé a táborok megrendezését.
Kérjük tehát, hogy
- akinek szüksége van segítségre, bizalommal, szégyenérzés nélkül kérje!
- Akinek módja van, a saját költségén túl, legyen mások segítségére!
Ezzel éppen úgy teszünk, ahogy Jézus, aki „gazdag létére szegénnyé lett értetek, hogy ti az ő szegénysége által meggazdagodjatok” (2Kor 8, 9), minthogy mi az ő szegénysége által meggazdagodtunk.
Név *
Your answer
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím *
Your answer
Szülő e-mail címe *
Your answer
Táborozó e-mail címe
Your answer
Allergia, diéta
Your answer
Saját gyermekem díján felül, rászorulók támogatására felajánlom az alábbi összeget:
Your answer
Támogatási igény
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy