Associa’t a GrausTIC!
De conformitat amb l’Assemblea General Extraordinària celebrada pel Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (en endavant COETTC) el passat 6 de juliol de 2016, i donant compliment a la Sentència del Tribunal Suprem núm. 1402/2016, es va acordar, per majoria, la continuïtat natural del col·lectiu reconvertit en ONES. Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (en endavant AETTEC), a través de la marca GrausTIC.

Per aquest motiu, et convidem a formar part de l’associació GrausTIC

DADES IDENTIFICATIVES PER ASSOCIAR-SE
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Lloc i data de naixement *
Your answer
Nacionalitat *
Your answer
NIF *
Your answer
Carrer *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Localitat *
Your answer
Telèfon fix
Your answer
Mòbil *
Your answer
Correu electrònic
Your answer
DADES ACADÈMIQUES
Titulació *
Your answer
Escola o centre d'estudis *
Your answer
Any de finalització *
Your answer
ORDRE DE DOMICILIACIÓ DE CÀRREC DIRECTE SEPA
Referència de l’ordre de domiciliació: QUOTA ASSOCIAT

Identificador del creditor: G63684732

Nom del creditor: ONES. AETTEC Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya

Adreça: Via Laietana 39, 3a planta 08003 – Barcelona

País: Espanya

Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, el deutor autoritza (A) al creditor a enviar instruccions a l’entitat del deutor per carregar el seu compte i (B) a l'entitat per a efectuar els càrrecs al seu compte seguint les instruccions del creditor. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat al reemborsament per la seva entitat en els termes i condicions del contracte subscrit amb la mateixa. La sol·licitud de reemborsament s'ha d'efectuar dins de les vuit setmanes que segueixen a la data de càrrec en compte. Podeu obtenir informació addicional sobre els seus drets a la seva entitat financera.

Tipus de pagament: recurrent

Nom i cognoms *
Your answer
Dades bancàries (IBAN: ES + 22 caràcters caràcters numèrics) *
Your answer
LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL (LOPD)
D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, GrausTIC (Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC)) t’informa que les dades facilitades, mitjançant la present sol·licitud d’associació, seran objecte de tractament automatitzat en els seus fitxers, amb la finalitat de gestió integral i manteniment de la relació associativa subscrita.

T’informem que les dades facilitades en el present document seran comunicades als Òrgans i Administracions Públiques obligats per Llei, i a l’entitat bancària col·laboradora de la institució.

GrausTIC (Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC)) t’informa que tal i com estableixen els Estatuts de l’Associació, les teves dades identificatives (nom i cognoms i núm. d’associat), adreça de contacte, juntament amb el teu e-mail, telèfon i número de compte bancari, integraran el llistat d’associats de GrausTIC (Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC)).

Amb la finalitat de mantenir les dades permanentment actualitzades, en cas que es produeixin en un futur alguna modificació de les mateixes, hauràs de notificar-ho a GrausTIC (Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC)) enviant un e-mail a info@graustic.cat

Així mateix, excepte que manifestis la teva oposició marcant l’opció a sota disposada, consents expressament que les teves dades siguin utilitzades per GrausTIC (Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC)) per enviar-te informació sobre serveis propis (convocatòries, butlletí electrònic setmanal,...) o de terceres persones i serveis relacionats amb la professió.

En compliment de la Llei 34/2002, l’interessat autoritza la remissió d’informació per via electrònica a l’adreça d’e-mail reflectida en el formulari.

El consentiment s’entendrà prestat mentre no es comuniqui per escrit la revocació del mateix.

Tanmateix, en virtut de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), pots exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades referents a la teva persona incloses en les nostres bases de dades, tot adreçant la sol·licitud signada i per escrit a l’Associació, a través de l'adreça següent:

GrausTIC (Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC))
Via Laietana 39, 3a planta
08003 Barcelona.

Autoritzo el tractament per part de GrausTIC (Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC)) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms