Kartlegging av behov for fiberbredbånd
Dette er et skjema for registrering av behov og interesse for høyhastighetsbredbånd i Bruvoll, deler av Knapper, og Storsjøen vest i Nord-Odal kommune.

Kommunen ønsker å bidra til å bedre bredbånds-situasjonen i de nevnte områdene, og vil søke tilskudd hos Nkom (Nasjonal kommunikasjonsmyndighet) og Hedmark fylkeskommune for å i samarbeid med leverandører få etablert bredbånd over hele kommunen.

Du skal bare levere inn ETT skjema fra hver boenhet, og adressen som registreres skal være i Nord-Odal. Vi gjør oppmerksom på at e-postadresse og telefonnummer utelukkende vil bli brukt i forbindelse med denne kartleggingen. Kontaktopplysningene legges inn i databasen for å gjøre undersøkelsen pålitelig.
E-postadresse *
Your answer
Navn *
Your answer
Veiadresse og postnummer *
Your answer
Hvilket område tilhører du? *
Hvilken hastighet har du i dag?
Nedlastingshastighet i Mbps (megabit per sekund) og opplastingshastighet. Bruk www.nettfart.no eller speedtest.net. Du kan også laste ned en app som heter Speedtest på telefonen din.
Nedlastingshastighet *
Your answer
Opplastingshastighet *
Your answer
Hvordan målte du? *
Er du interessert i å bestille fiber? *
Hvis du har svar "ja" ovenfor, hvor mye bør tilkobling koste?
Kommunen jobber for best mulig løsninger for innbyggerne i kommunen, men betaler innbyggere mer for tilkobling kan man bygge ut fortere og bedre til flere. Det er lettest å bygge ut der det er mange med høy motivasjon for tilbudet. Hvor høy er den økonomiske motivasjonen for deg/dere til å få fiberbredbånd. Hva er du villig til å betale for tilknytning til et godt bredbånd (F.eks Minimum 50 Mb/s symetrisk)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy