ÎNREGISTRAREA ESTE ÎNCHISĂ!!! Open Call: Workshop "BEBE TEATRU" susţinut de Barbara Fuchs & Emily Welther (Germania). 02-04 februarie 2018 (Chişinău, Republica Moldova).
BEBE TEATRU (2, 3 și 4 februarie 2018) - ro
Workshop de mișcare, dans și teatru cu Barbara Fuchs, coregraf şi performer, director artistic tanzfuchs PRODUKTION (Germania) + Emily Welther, coregraf şi performer, colaborează cu tanzfuchs PRODUKTION (Germania).

Compartimentul BEBE TEATRU - proiect al Companiei Teatrale "Sava Cebotari" susţinut de Centrul Cultural German Akzente din Chişinău şi Goethe Institut din Bucureşti.

"Interesul de bază al muncii noastre este de a explora teatrul ca un spațiu sinestetic și de a-l face tangibil".
(tanzfuchs PRODUKTION)

Barbara Fuchs, coregraf şi performer, a fondat tanzfuchs PRODUKTION în 2013 (Köln, Germania). Instalațiile și spectacolele acestei companii sunt create în strânsă colaborare cu compozitorul Jörg Ritzenhoff; accentul lucrărilor create de Barbara Fuchs este pus pe mișcarea intercalată, compozițiile electro-acustice și concepțiile spațiale. Tanzfuchs PRODUKTION a creat 19 producții (atât solo, cât și în ansamblu), precum și 9 spectacole destinate publicului tânăr, lucrări care au vizitat întreaga Europă - Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Olanda, Luxemburg, Lituania, Polonia și Japonia.
Barbara Fuchs a absolvit Universitatea de Arte din Folkwang din Essen împreună cu James Saunders, și a dansat în ansamblul lui Paulo Ribeiro din Portugalia.

Emily Welther s-a născut în Tucson, Arizona. A studiat teatrul experimental la Universitatea din New York și a continuat studiile de performanță în domeniul dansului / coregrafiei la ArtEZ din Arnhem, Olanda (fostul centru european de dezvoltare a dansului), obținând diplome în teatru și dans / coregrafie. Ca dansatoare, a lucrat cu diferiți coregrafi, cum ar fi Angie Hiesl, Poezia 3D Marion Dieterle, Ilona Pászthy / IPTanz și Silke Z / Resistdance. Este membră a companiei internaționale de teatru Echo Echo Dance din Irlanda de Nord și co-fondator al grupului de dans / media MIRA (SUA). Ultimii 7 ani colaborează cu tanzfuchs PRODUKTION.

Nota bene:
Workshop-ul va începe cu o scurtă parte introductivă în care Barbara Fuchs va vorbi despre particularităţile teatrului pentru copiii de la 0 - 3 ani (BEBE TEATRU), va prezenta materiale video, iar Emily Welther va prezenta un scurt solo din spectacolul "Buckets of feeling!" / "Găleți de senzație!". Pe parcursul celor trei zile de workshop participanţii vor face cunoştinţă cu acest nou tip de teatru în Moldova şi datorită participării active vor avea posibilitatea să descopere nuanţele / "bucătăria" genului - "BEBE TEATRU".

Compartimentul BEBE TEATRU - proiect al Companiei Teatrale "Sava Cebotari" susţinut de Centrul Cultural German Akzente din Chişinău şi Goethe Institut din Bucureşti.

-- Coordonatorul proiectului: Inna Cebotari

Atenţie!
Workshop-ul "BEBE TEATRU" se va desfăşura timp de trei zile (02-04 februarie 2018), de la 10:00 până la 18:00 cu pauză pentru prânz. Participarea este gratuită, însă prezenţa la toate cele trei zile de workshop este obligatorie!

Termenul limită: 15 ianuarie 2018.
Adresa unde va avea loc workshop-ul, vom anunța personal fiecare participant.
*Locuri limitate!

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactaţi la: companiacebotari@gmail.com

Barbara Fuchs
Emily Welther
Numele, Prenumele *
Your answer
Anul naşterii *
Your answer
Locul de trai *
Your answer
Locul de muncă (Teatrul) / studii (Universitatea) *
Your answer
Funcţia *
Your answer
Pe scurt despre experiența dumneavoastră în teatru. Aţi montat / jucat în spectacole pentru copii? *
Your answer
De ce aţi vrea să participaţi la workshop-ul "BEBE TEATRU" suţinut de Barbara Fuchs şi Emily Welther? *
Your answer
Ce spectacol pentru copii cu vârsta între 1 an şi 5 ani vă propuneţi să montaţi? Descrieți pe scurt ideea și componența echipei de creație. *
Your answer
Veţi participa de unul singur la workshop sau în cadrul unei echipe cu alți regizori / autori? În cazul în care veţi participa în echipă, vă rugăm să indicați numele lor, și, de asemenea, să le recomandaţi să completeze acest formular. *
Your answer
De unde ati aflat despre workshop? *
Your answer
Numărul de telefon *
Your answer
E-mail *
Your answer
Link-ul profilului dumneavoastră pe rețelele de socializare: Facebook, Vkontakte sau Instagram *
Your answer
Trailer Mampf! - Tanzfuchs PRODUKTION / Barbara Fuchs
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms