PREMIS MAESTRAT VIU 2018
Us trobeu en el formulari d'inscripció a l'acte de lliurament dels Premis Maestrat Viu 2018, que tindrà lloc dissabte 26 de maig a partir de les 18 h. a la plaça dels Xorros de la Font d'en Segures, a Benassal.

Empleneu els espais que es demanen amb les vostres dades. Si voleu portar acompanyants, afegiu-ne nom i cognoms en els espais indicats. L'entrada és lliure però és imprescindible inscriure's per accedir al recinte.

Email address *
Inscripció
Nom i cognoms *
Your answer
Lloc de procedència *
Your answer
Entitat / Institució que representeu o a la qual pertanyeu
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Acompanyants
Si voleu portar acompanyants, escriviu-ne nom i cognoms a continuació. Per a més de cinc acompanyants, empleneu un altre formulari.
Acompanyant 1
Your answer
Acompanyant 2
Your answer
Acompanyant 3
Your answer
Acompanyant 4
Your answer
Acompanyant 5
Your answer
Actes complementaris
L'acte de lliurament dels Premis Maestrat Viu es complementa amb una visita guiada prèvia i amb el sopar de celebració. A hores d'ara ja s'han exhaurit totes les places d'aquest acte.
Observacions
Feu constar a continuació les dades o consultes que considereu oportunes
Your answer
Tractament de dades personals
Privadesa - Les dades facilitades pels usuaris poden quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Maestrat Viu [c/ la Mola, 8, 12160, Benassal] i la finalitat dels quals és només a l'efecte de suport organitzatiu dels Premis Maestrat Viu. Els interessats podeu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades, enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI, amb les instruccions precises per a aquest efecte a l'adreça abans indicada o al correu electrònic maestratviu@gmail.com. La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l'usuari per tal que Maestrat Viu faça les cessions de les dades de caràcter personal de l'usuari a totes les persones que siguen necessàries per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material, de qualsevol tipus, que siga remés a Maestrat Viu per l'usuari s'ha de considerar públic i no confidencial, i pot ser utilitzat lliurement per Maestrat Viu.
LOPD: Dret d’accés Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret d’accés per saber quina informació, de caràcter personal, disposen els fitxers de Maestrat Viu. (*)
Dret de rectificació Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret de rectificació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de Maestrat Viu. (*)
Dret a oposició Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret d’oposició de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de Maestrat Viu. (*)
Dret a cancel·lació Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret de cancel·lació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de Maestrat Viu. (*)
* De conformitat amb els articles 15 i 16 de la Llei orgànica 15/1999, i els articles 50, 51, 88 i 95 del Reial decret 1720/2007, i d’acord amb els protocols d’actuació establerts.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service