Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης των Ελληνικών Δήμων
Καλείστε να συμμετέχετε στην έρευνα που διεξάγεται από τη Ζωή Πατεργιαννάκη, Υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, Πανεπιστημίου Πειραιά, στο πλαίσιο της διδακτορικής διατριβής της με θέμα "Digital Transformation: Η Μετάβαση του Δημοσίου Τομέα στην Ψηφιακή Εποχή" απαντώντας 30 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και σύντομης συμπλήρωσης. Για τη συμμετοχή σας στο ερωτηματολόγιο πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.

Η ειλικρινής συμβολή σας στην έρευνα είναι πολύτιμη καθώς η έρευνα αποσκοπεί στην διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν τη δημιουργία σχέσης των πολιτών με την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση μέσω της διαδικτυακής πύλης του δήμου και των σελίδων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο τελευταίο μέρος της έρευνας θα σας ζητηθεί επίσης η συμβολή σας για τις υπηρεσίες ή/και τις πληροφορίες που θα θέλατε να λαμβάνετε μέσα από τη διαδικτυακή πύλη και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου σας.

Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και δεν απαιτείται καταγραφή κανενός δεδομένου που μπορεί να σας ταυτοποιήσει, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε πως οι απαντήσεις σας είναι όσο το δυνατόν πιο αβίαστες και ειλικρινείς. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιευτούν ή παρουσιαστούν σε συνέδρια δεν θα συμπεριληφθούν πληροφορίες που θα αποκαλύπτουν την ταυτότητά σας.

Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν κίνδυνοι συνδεόμενοι με τη συμμετοχή στη μελέτη και μπορείτε να αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία συνέπεια. Επιπλέον δεν θα έχετε κάποιο οικονομικό όφελος από τη συμμετοχή σας στην παρούσα έρευνα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, τώρα ή αργότερα, σχετικά με τη συμμετοχή σας, τη διεξαγωγή της μελέτης, τους κινδύνους ή τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ερευνήτρια Ζωή Πατεργιαννάκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση zoi.patergiannaki@outlook.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy