Bestelformulier Studio Stixl
Door het invullen van dit formulier bestel je jouw unieke kussen(s) bij Studio Stixl. Je kunt eventueel een foto of bestand uploaden met je eigen ontwerp of toelichting.

Vul eerst een geldig e-mailadres in. Dit wordt alleen gebruikt om te communiceren over wat je invult in dit bestelformulier. Bekijk en download de privacyverklaring via de volgende link: https://drive.google.com/file/d/1yo2wu9lyEbLN5GYfkqC-iI4BKcEojQdm/view?usp=sharing.

Email address *
1. Bestelling
1a. Ik wil graag: *
Required
1b. Afleverdatum
Vul in wanneer je de bestelling uiterlijk wilt hebben.
MM
/
DD
/
YYYY
1c. Levering
Kies hoe je jouw bestelling wilt ontvangen. Bij bezorgen buiten Nieuwerkerk aan den IJssel worden bezorgkosten in rekening gebracht.
1d. Toelichting op bestelling (optioneel)
Als je zelf materialen wilt aanleveren, geef dit dan ook hier aan. Studio Stixl neemt contact met je op over het aanleveren van de materialen.
2. Ontwerp
Je kunt kiezen voor een ontwerp op basis van een van de 3 collecties (zie 'Producten' op de website www.stixl.nl), jouw eigen ontwerp of alles overlaten aan de creativiteit van Studio Stixl.
2a. Ik wil graag een ontwerp op basis van: *
2b. Toelichting op ontwerp (optioneel)
Beschrijf hier voor zover mogelijk de afmetingen en afwerking (bijvoorbeeld rits of knopen) van het kussen dat je wilt bestellen.
2c. Voeg eventueel een afbeelding of bestand toe
3. Contact gegevens
Vul hier je persoonlijke gegevens in.
Naam *
Telefoonnummer
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
3. Tot slot
Bedankt voor de interesse in Studio Stixl. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Hieronder nog een korte vraag over hoe je hier terecht bent gekomen en ruimte voor eventuele opmerkingen en vragen.
3a. Hoe heb je Studio Stixl gevonden?
3b. Schrijf hier eventuele opmerkingen of vragen over Studio Stixl.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service