Keskustelutilaisuus: Rauhantutkimus on tärkeää rauhantyölle
Keskustelutilaisuudessa 3.11. klo 17 - 19 puhutaan rauhantutkimuksesta Suomessa. Raimo Väyrynen alustaa keskustelua aiheesta ja esittelee toimittamansa Rauhantutkimus kautta vuosien -kirjan teemoja. Tapahtuma on osa Rauhanliiton 100-vuotisjuhlaviikkoa.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua sekä verkossa että paikan päällä. Paikan päällä työväenliikkeen kirjastossa noudatetaan turvavälejä ja tilaan otetaan noin 20 osallistujaa. Jos olet tulossa paikan päälle, ilmoittaudu tällä lomakkeella.

Säilytämme osallistujien yhteystiedot kahden kuukauden ajan tapahtuman jälkeen. Emme käytä/luovuta yhteystietoja ilman lupaasi muuhun kuin mahdolliseen koronavirustilanteeseen liittyvään jälkiviestintään altistustapauksissa. Saavuthan paikalle vain terveenä! Suosittelemme maskin käyttöä.
Email address *
Nimi *
Haluatko tietoa myös tulevista tapahtumista? Voit tilata samalla Rauhanliiton uutiskirjeen.
Jos et halua uutiskirjettä, ohita tämä kohta ja jatka eteenpäin. Hävitämme silloin yhteystietosi kuten edellä kerroimme. Uutiskirjeen tilaajalistan rekisteriselosteen löydät täältä: https://rauhanliitto.fi/rauhanliiton-uutiskirjeen-tilaajalistan-rekisteriseloste
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Suomen Rauhanliitto - Finlands Fredsförbund. Report Abuse