Curs de explorare jucăușă și conexiune cu arta
Vrei un copil mai ancorat în lumea din jurul său și mai conectat la sine însuși? Acest curs de explorare și conexiune cu arta poate face asta într-un mod plăcut.

Cu ce ne ajută arta?

Beneficiile interacțiunii cu artele sunt numeroase: creativitate, gândire orientată spre găsirea soluțiilor, gândire critică, empatie, înțelegere a propriilor emoții, conexiune cu sine și cu lumea în general, conștientizare, abilități de citire a imaginii.

Copiii au multe de spus. Aces curs îi ajută să scoată la suprafață ce stă în ei. Să desenăm și să pictăm e important, dar la fel de important este să privim și să discutăm despre artă. Studii arată că dacă privești opere de artă, nivelul de anxietate scade, iar cel de satisfacție generală crește.

Putem privi și învăța despre artă și altfel decât prin prelegeri lungi, pe care le ascultăm pasiv. Prin intermediul unor activități interactive și jocuri, copiii vor observa și vor analiza, vor compara și vor ordona pe categorii, se vor gândi la ceea ce văd și își vor lăsa mintea liberă să exploreze și să se minuneze. Nu li se vor băga informațiile pe gât - date, denumiri și definiții - ci vor fi îndrumați să descopere lucrurile prin forțele proprii.

Vom învăța și elementele de bază ale artei și principiile de design, dar într-un mod aplicat, cu ajutorul unor exemple și imagini - pentru că elementele de bază sunt întotdeauna importante.

După interacțiunea cu un tablou sau o sculptură în acest mod dinamic, șansele ca ei să își amintească de acestea sunt mult mai mari, pentru că au vorbit despre ele, le-au analizat și s-au jucat activ cu ele.

Se vor familiariza astfel cu lucrări de referință din istoria artei, alese potrivit vârstei lor, fără să fie intimidați de ele și fără să privească arta ca pe ceva inaccesibil și de neînțeles. Prin abordarea relaxată și participativă din acest curs, arta va fi pentru ei o modalitate de explorare și un teren de joacă, nu o activitate închisă într-un turn de fildeș sau într-un muzeu.

Cursul se va desfășura în fiecare sâmbătă, de la 10:00 la 12:00, începând din 16 octombrie.
Înscrie-te prin acest formular, contacteaza-ne la numărul de telefon 0728 001 020 sau scrie-ne pe adresa contact@nuvotek.ro!
Locurile sunt limitate.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume părinte/ tutore legal *
Prenume părinte/ tutore legal *
Adresa email părinte/ tutore legal *
Număr de telefon părinte/ tutore legal *
Judet *
Oras *
Nume cursant *
Prenume cursant *
Vârstă cursant *
De la cine ai aflat de curs?
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nuvotek Studio. Report Abuse