Consultanta Fonduri Europene | Project Management și Servicii de Asistenta pentru Accesarea de Finanțări Nerambursabile 
Prin completarea prezentului formular pentru determinarea eligibilitatii si sanselor de accesare a finantarilor puteți beneficia în mod gratuit de o analiza preliminara privind fezabilitatea finanțării prin intermediul fondurilor nerambursabile a proiectului sau societății dvs. . Analiza cererii va fi efectuata de către un consultant specializat în accesarea de finanțări nerambursabile și fonduri europene (Account Manager) ce urmează sa va fie alocat în funcție de detaliile specifice ale cererii dvs. si care va va ghida mai departe pe tot parcursul.
__

Pentru informatii la Zi despre Fonduri Europene si oportunități de finanțările disponibile:
....
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Telefon *
Denumire solicitant
*
Independenta și Confidențialitate *
In momentul de fata puteți beneficia 𝗚𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁 𝘀𝗶 𝗳𝗮𝗿𝗮 𝗼𝗯𝗹𝗶𝗴𝗮𝘁𝗶𝗶 de:
- 𝗜𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗺𝗮𝗶 𝗮𝘃𝗮𝗻𝘁𝗮𝗷𝗼𝗮𝘀𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝘁𝗮𝗿𝗶 𝗻𝗲𝗿𝗮𝗺𝗯𝘂𝗿𝘀𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗼𝗻𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲
- 𝗢 𝘀𝗲𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁𝗮* 𝗽𝗿𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗮 𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝘂𝗻𝘂𝗶 𝗰𝗮𝗹𝗹 𝘃𝗶𝗮 𝗦𝗸𝘆𝗽𝗲/𝐙𝐨𝐨𝐦/𝐌𝐞𝐞𝐭
*𝘰𝘧𝘦𝘳𝘵𝘢 𝘷𝘢𝘭𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢 𝘥𝘰𝘢𝘳 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘴𝘰𝘭𝘪𝘤𝘪𝘵𝘢𝘯𝘵𝘪𝘪 𝘴𝘪 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘢𝘯𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘦𝘭𝘪𝘨𝘪𝘣𝘪𝘭𝘦
--
𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭!!
Serviciile oferite
a) Vizează Consultanta de specialitate pentru Managementului de proiect și asistenta în vederea Implementării Corecte a proiectelor cu finanțare nerambursabila și 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐝 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐩𝐞 𝐭𝐨𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐝𝐞𝐬𝐟𝐚𝐬𝐮𝐫𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 astfel încât dvs.  sa puteți utiliza fondurile fără probleme sau corecții financiare;
b) 𝗡𝗨 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗮𝘂 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝗱𝗲𝗽𝘂𝗻𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲 care este un proces relativ facil  pentru care puteți consulta documentele oficiale precum ghidul solicitantului, tutoriale si/sau platformele care va oferă gratuit sau la un cost foarte mic aceste servicii inițiale;
c) Nu se rezuma doar etapa preliminara de întocmire a documentației pentru accesarea fondurilor din punct de vedere strict birocratic /
etapa care insa este denumita în mod GREȘIT/ERONAT drept "Consultanta" în special de către o parte din funcționărime dar și de majoritatea celor care se promovează drept consultanți deși lucrează sau au lucrat doar la stat și/sau nu au deloc experienta în mediul de afaceri, ne fiind defapt de specialitate sau având pregătirea adecvata în mediul de afaceri).

_____________________________________
Respect pentru timpul tău și al nostru!

Internetul este plin de informații generale și gratuite
(dar și de ghiduri plătite care doar au preluat aceste informații și le-au pus o coperta frumoasa )

Noi iți oferim soluții concrete și realiste pentru ideea ta,
iar dacă va fi cazul, o sa iți spunem direct dacă ideea ta are șanse la finanțare,
ca sa nu pierzi bani scriindu-ți proiecte care au șanse de reușită de 0%.

Totodată, un client trebuie sa fie conștient de faptul ca pana și un proiect care are 100% șanse de reușita, este posibil sa nu fie aprobat..

Absolut nimeni nu poate GARANTA câștigarea unei finanțări, poate cu excepția celor apropiați de cei care și evaluează dosarele și care deci se afla inevitabil într-un grav conflict de interese!
Nu în ultimul rand: Nimeni nu va poate condiționa acordarea fondurilor sau impune sa lucrați cu un anume consultant! Va rugam sa sesizați orice posibil abuz la numărul de telefon 0800.806.806 - Linia verde anticorupție
--
In cazul în care nu doriți sa oferiți informații specifice / detaliate privind afacerea sau proiectul dvs. puteți solicita încheierea preliminara a unui Acord de Confidențialitate.
Va rugam menționați în următoarea secțiune dacă doriți acest lucru. 
(𝘯𝘶 𝘴𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘤𝘦𝘱 𝘵𝘢𝘳𝘪𝘧𝘦 𝘴𝘶𝘱𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦)

Required
Info*
Acord prelucrare date personale *
Continuarea chestionarului reprezintă acordul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
*Datele furnizate în cadrul prezentului chestionar vor fi prelucrate și securizate în conformitate cu legislația națională și europeană privind protecția datelor, respectiv Regulamentul GDPR și Legea nr. 190/18.07.2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).
Va recomandam completarea cat mai detaliata a informațiilor necesare!
 
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy