Participació al VI Mercat de Sant Rescat:
Dissabte 15 d'octubre de 10h a les 19h a la Plaça Quadrado, és el dia triat per la setena edició del Mercat de Sant Rescat.

Tens els armaris plens i no saps com desfer-te de la teva roba? Tens un projecte creatiu i vols donar-te a conéixer? Fas els millors dolços de Canamunt? Anima't a participar-hi, a donar vida al barri i a fomentar una nova economia local on es reforci l'intercanvi, els petits emprenadors locals i els vincles entre veïnats.

2a mà: Tots tenim a casa moltes coses que ja no utilitzam, baixa-les a la plaça i posa-li preu.

Producte: disseny, artesania, art... Amb el mercat de Sant Rescat també volem impulsar la creativitat, el disseny, i l'artesania. Productes únics fets per creadors locals.
*Si ets professional hauràs de signar una declaració responsable segons el model de l'Ajuntament.

Comerç del barri: Si ets un comerç situat dins el barri (mirar els estatuts) pots participar al mercadet! Volem fomentar el petit comerç del barri.

Intercanvi: Volem fomentar la re-utilització, el reciclatge i l'intercanvi d'objectes sense doblers, per això et convidam a participar aportant allò que ja no necessites i canviar-ho amb algú altre per alguna cosa que et sigui útil. (No cal inscripció)
Condicions de participació
-Per participar al Mercat de Sant Rescat s'ha d'emplenar aquest formulari fins dia 28 de setembre a les 23:59h.

-La vostra participació al mercat no queda confirmada fins que rebeu un correu de l'Avv Canamunt. La sel.lecció es farà dia 29 i apartir d'aquell dia rebreu els missatges confirmant la participació o no al mercat.

-La participació al mercat té un cost de 10€ (per a socis de l'AVV Canamunt) i 15€ (per a no socis de l'AVV), com a donació a l'AVV Canamunt. Aquesta donació s'haurà de pagar abans del 5 d'octubre per Paypal o en efectiu. En cas de ser seleccionats rebreu un mail amb instruccions.
.
-El cost per participar als comerços del barri serà de 20€. (per poder-hi participar han de ser petits comerços situats a Canamunt.

-Cada participant tindrà un espai d'entre 1,5m/2m lineals.

-L'horari del mercat és de 10h a 19h. El muntatge es realitzarà de les 09h a les 10h del mateix dia, i el desmuntatge de les 19h a 20h. Demanem un compromís per complir amb l'horari.

-No es pot vendre menjar o beguda a cap paradeta, que no sigui de la secció de menjar, a la que l'Avv Canamunt convidarà a diferents projectes a participat, que haurà de signar la Declaració Responsable de l'Ajuntament de Palma.

-En el cas de professionals (autònoms etc.) hauràn de signar la Declaració Responsable de l'Ajuntament de Palma.

-Us demanem que cuideu l'espai públic: reciclant el fems, respectant als veïnats i cuidant l'entorn.

-L'AVV Canamunt farà una selecció de les propostes presentades a la secció de producte i menjar per a que compleixin els requisits abans esmentats.

Inscripció
Nom i Llinatges *
Your answer
DNI *
Your answer
Telèfon *
Your answer
E-mail de contacte *
Important, ens comunicarem per aquí amb tu si estàs o no sel·leccionat. (a partir del dia 29)
Your answer
Ets soci de l'Avv Canamunt? *
Et pots fer soci a la nostra web.
Perquè t'agradaria participar al Mercat de Sant Rescat?
Your answer
A quina àrea vols participar? *
Condicions de participació *
Required
Algun comentari? O si vols afegir alguna cosa...
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service