Iskaz interesa za radionicu Europa za građane - Hvar, travanj 2018.
Ured za udruge kao Kontakt točka programa Europa za građane u Hrvatskoj redovito tijekom godine održava edukacije o programu, kao i radionice za razradu projektnih ideja, a sa ciljem povećanja interesa za prijavu na natječaje i povećanja kvalitete samih projektnih prijava.

Iz tog razloga voljeli bismo organizirati radionicu na Hvaru kako bismo motivirali neprofitne organizacije (udruge, LAG-ove, škole, vrtiće, muzeje, itd.) te općine, gradove i županije na lokalnoj i regionalnoj razini, da prijave projekte na neki od natječaja u sklopu programa Europa za građane. Ideja je da organiziramo dvodnevnu radionicu u Vrboskoj na Hvaru, tijekom travnja. Ured za udruge bi snosio troškove smještaja (2 noćenja s doručkom/osobi) te catering za ostale obroke sudionika. Putne troškove bi sudionici morali snositi u vlastitom aranžmanu. Molimo Vas da ispunite iskaz interesa ukoliko ste zainteresirani sudjelovati. Hvala!

Informacije o programu Europa za građane 2014-2020 potražite na sljedećim mrežnim stranicama: https://eacea.ec.europa.eu/europe-for-citizens_en i http://europazagradane.hr/

1. Puni naziv organizacije *
Your answer
2. Vrsta organizacije (udruga, zaklada, javna ustanova, JLPS, itd.) *
Your answer
3. Navedite glavna područja rada Vaše organizacije *
Your answer
4. Ime i prezime osobe koje želi prisustvovati radionici *
Your answer
5. Adresa elektroničke pošte *
Your answer
6. Da li ste već prijavljivali projekt na natječaj/e programa Europa za građane? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service