Swinging Sofia - New intensive courses for beginners from September 2016
Форма за записване на интензивен курс по суинг танци Swinging Sofia към училището по суинг танци Lindy Hop Bulgaria. Моля, попълнете празните полета. Ако имате нужда от допълнителна информация, потърсете ни на 0896878308.
Име *
Your answer
Фамилия *
Your answer
e-mail *
Your answer
Телефон за връзка с вас *
Your answer
Име на партньор (ако се записвате с партньор, партньорът също трябва да има регистрация; ако се записвате без партньор, оставете това поле празно)
Your answer
Записвам се като *
Required
Искам да се запиша за курс за начинаещи по суинг танци Swinging Sofia на следната локация *
Required
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ *
Пълна информация за курса можете да намерите тук: http://www.lindyhop.bg/sofiaswing/swinging-sofia-beginners/ . Цената на курса зависи от залата, в която се записвате. Подробно описание можете да намерите в сайта ни. Заплащане на единично посещение не се допуска. Местата в курсовете ни са ограничени. Предимство имат записалите се курсисти по двойки. При индивидуално записване на кавалер (лидер) или дама (фолоуър) се сформират двойки на принципа 'първи свободен кавалер с първа свободна дама'. При записали се повече кавалери или дами ще се свържем с тези, за които не можем да осигурим партньор и ще търсим решения заедно ;). След попълване на формата, ако всичко е ок с регистрацията ви, очаквайте подсещащ e-mail няколко дни преди курса! Очакваме ви с огромно вълнение!!! :)
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms