Inscripció Escola de l'Espectador de la Sagrera
L’Escola de l’Espectador de la Sagrera és un espai on trenquem la barrera entre companyia i públic amb l’objectiu de mostrar la feina del procés creatiu.

Donem a conèixer tota la feina que els creadors i tècnics realitzen per a transformar una idea en una obra. Els espectadors acompanyen les companyies des del primer moment per a sentir més el teatre de prop.

L’objectiu és viure el teatre més enllà de la representació final, d’una manera més familiar. Amb l’Escola creem un vincle més proper per fer del teatre una escena quotidiana.
Email address *
Títol sense títol
Nom i cognoms *
Direcció
Carrer *
Número del pis i porta *
Codi Postal *
Població *
Informació necessària
Telèfon *
DNI (no t'oblidis de la lletra) *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Un cop rebuda l'inscripció us confirmarem el més aviat possible!

La Fundació Privada Sagrera utilitzarà la informació que proporciones en aquest formulari per estar en contacte amb tu i difondre informacions relatives a la Nau Ivanow. Les dades que ens facilitis es tractaran de manera confidencial i segura de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques en quant al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE). https://nauivanow.com/avis-legal/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.