PONUDA I PRIJAVA ZA 4. CAP KONFERENCIJU
Poštovani i dragi CAPovci i CAPovke,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas sve na 4. CAP konferenciju koja će se održati 4. i 5. travnja 2019. godine u Splitu.

Kroz Konferenciju obilježiti ćemo 20 godina provedbe CAP programa prevencije nasilja nad djecom prikazom razvoja programa i stečenih iskustava.

Na Konferenciji namjeravamo okupiti sudionike iz cijele Hrvatske; ravnatelje, odgojno – obrazovne djelatnike predškolskih, osnovnoškolskih te ustanova za odgoj i obrazovanje djece s teškoćama.

Također, namjeravamo okupiti i predstavnike lokalne i regionalne uprave te druge ključne dionike u području prevencije nasilja nad i među djecom (policiju, obiteljske centre, organizacije civilnog društva i druge važne stručnjake u ovom području).

Kako bi se prijavili za sudjelovanje na Konferenciji, pažljivo ispunite dolje navedene podatke i uplatite kotizaciju (koja ovisi o vremenu prijave), a najkasnije do 01. travnja 2019., pa požurite:

- rana kotizacija, (21.12.2018. - 15.01.2019.) - 300,00 kn (uključuje 1. noćenje, sudjelovanje na Konferenciji, obroke i radne materijale tijekom trajanja Konferencije),

- srednja kotizacija (od 16.01. do 05.03.2019.) - 450,00 kn (uključuje sudjelovanje na Konferenciji, obroke i radne materijale tijekom trajanja Konferencije),

- kasna kotizacija (od 06.03. do 01.04.) - 750,00 kn (uključuje sudjelovanje na Konferenciji, obroke i radne materijale tijekom trajanja Konferencije).

Uplatu kotizacije je potrebno izvršiti na žiro račun Udruge: žiro-račun:
23600001101650818, Zagrebačka banka d.d., IBAN:
HR9123600001101650818 te dostaviti potvrdu o plaćanju na
info@udrugaroditeljakpk.hr

Ljubazno molimo da vodite računa da otkazivanje i povrat uplaćenih sredstava nije moguće izvršiti. Također, sudionike/ce koji će se prijaviti u razdoblju srednje i kasne kotizacije molimo da organiziraju smještaj u vlastitoj organizaciji. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Za sva dodatna pitanja pišite nam na info@udrugaroditeljakpk.hr
Veselimo se druženju i razmjeni znanja i iskustava.

VIDIMO SE U SPLITU!

IME I PREZIME *
Your answer
KONTAKT BROJ *
Your answer
KONTAKT E-MAIL *
Your answer
ADRESA
Your answer
OIB
Your answer
Ime i adresa ustanove u kojoj radite *
Your answer
Zanimanje, mjesto rada
Your answer
OIB ustanove u kojoj radite
Your answer
Troškove za Konferenciju pokriva:
Posebne napomene vezano za prehranu (vega, vegetarijanac, posbeno prilagođena prehrana)
Your answer
Druge dodatne napomene
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga Roditelja Korak po Korak. Report Abuse - Terms of Service