Obrazac za prijavu snimanja u parku Maksimir i ostalim zaštićenim područjima Grada Zagreba
Primitkom ispunjenog obrasca Javna ustanova - Maksimir će za prihvatljiva snimanja izdati predračun temeljem važećeg Cjenika Javne ustanove - Maksimir (Cjenik JUM 2022)  .
Nakon vidljive uplate od strane organizatora Javna ustanova - Maksimir će izdati Odobrenje.
Ukoliko ne dobijete potvrdu o primitku obrasca u roku od 24 sata od ispunjavanja molimo Vas da nas kontaktirate na m: +385 98 416 314, e: nikolina.labas@park-maksimir.hr ili na m.: +385 91 264 4110, e: anja.jambresic@park-maksimir.hr.

Javna ustanova - Maksimir zadržava pravo ne prihvatiti zahtjev ukoliko procijeni da ne odgovara prikladnom korištenju zaštićenog prostora.

Javna ustanova - Maksimir

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Pitanje *
Javna ustanova - Maksimir posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka. Informacije o korištenju osobnih podataka dostupne su na https://park-maksimir.hr/o-nama/#osobnipodaci Osobni podaci se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjeni. Potvrđujem da sam Informacije o korištenju osobnih podataka dostupne www.park-maksimir.hr pažljivo pročita-o/la i da sam iste razum-io/jela. Ovime dajem izričitu privolu Javnoj ustanovi - Maksimir da prikuplja i obrađuje moje osobne podatke isključivo za potrebe prikupljanja podataka za odobrenja za predmetno snimanje.
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy