Ilmoittautuminen Demarinuorten ympäristöseminaariin
(Tämä ilmoittautumislomake on Demarinuorten jäsenille. Mikäli et ole Demarinuorten jäsen, mutta haluat osallistua ympäristöseminaariin, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://goo.gl/forms/Te42vA3oFADB0OBT2)

Lapsenlapsemme kysyvät meiltä joko "Miten onnistuitte siinä?" tai "Miksi ette tehneet mitään?".
On meistä kiinni, kumpaan kysymykseen saamme vastata.
- presidenttiehdokas Tuula Haatainen

Ympäristömme tulevaisuus on meistä kaikista kiinni. Demarinuoret järjestävät teemaan liittyvän seminaarin Turussa 28.-29.10.2017 ja siihen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Seminaari tarjoaa katsauksen ympäristöaiheisiin teemoihin vierailun ja asiantuntijapuheenvuorojen muodossa. Seminaarin ohjelma sopii kaikille kiinnostuneille, olit sitten uusi tai vanha jäsen.

Demarinuorten jäsenille tapahtuman hinta on 40e, sisältäen majoituksen, ruokailut, seminaari- ja iltaohjelman sekä matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla. Lauantaina tarjolla on lounas ja päivällinen, sunnuntaina aamiainen ja lounas. Pelkkä seminaariosuus on ilmainen (ilman ruokailuja, majoitusta ja matkakuluja).

Tapahtuma alkaa lauantaina 28.10. klo 12 ja päättyy sunnuntaina 29.10. klo 15 mennessä. Lauantaina ohjelmassa on vierailu Meyer Turku Oy:n telakalle ja yhteisöllistä iltaohjelmaa. Sunnuntaina kuulemme asiantuntijapuheenvuoroja ajankohtaisista ympäristöaiheista.

Ilmoittautuminen on auki 20.10. klo 12 asti.

Viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Kahta vuorokautta ennen tapahtuman alkua tai tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään täysimääräinen osallistumismaksun hinta. Viime hetken sairastumistapauksissa edellytämme lääkärintodistusta.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä joko Janiin (jani.kykkanen@demarinuoret.fi) tai Nooraan (noora.eilola@demarinuoret.fi).

Email address
Miten osallistut tapahtumaan?
Etunimi
Your answer
Sukunimi
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Syntymäaika (esim. 01.01.1994)
Your answer
Lähiosoite (esim. Katutie 1 B)
Your answer
Postinumero ja -toimipaikka (esim. 00100 Helsinki)
Your answer
Piirijärjestösi
Erityisruokavalio ja mahdolliset allergiat
Your answer
Tarvitsen majoituksen
Huonekaveritoiveet
Your answer
Lähiomaisen nimi ja puhelinnumero
Your answer
Muita terveisiä, kysymyksiä, huomioita...
Kerro erityisesti jos saavut ja/tai lähdet poikkeuksellisiin aikoihin tai et tarvitse jotain ruokailuista tai matkoista.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sosialidemokraattiset Nuoret ry.. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms