NEVEZÉSI FELÜLET - EGYÉNI
Kedves Futótárs!

A SEFAG Zrt. nevében köszöntjük a Nyárköszöntő Futóverseny nevezési felületén. A nevezéshez szükséges, hogy az alábbi adatokat kitöltse ÉS befizesse a verseny nevezési díját.
Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a nevezési díj befizetése nem történik meg a nevezés időpontjáig és a nevezési díj nem érkezik meg a nevezési feltételekben meghatározott bankszámlára legkésőbb a versenyt megelőző 5. napig (2019. május 21.), úgy nevezését töröljük.
Amennyiben az elérhetőségi adatokat nem vagy hibásan tölti ki, úgy a későbbiekben nem tudjuk Önt értesíteni a nevezés regisztrálásáról vagy a versennyel kapcsolatos plusz információkról.


A SEFAG Zrt., valamint a „Nyárköszöntő Futóverseny a Zselici Csillagparkban” elnevezésű futóverseny (továbbiakban: Futóverseny) adatvédelmi tájékoztatója és a Futóverseny versenyszabályzata elérhető a http://zselicicsillagpark.hu/zselici-nyarkoszonto-futoverseny.php oldalon.

Amennyiben a versennyel kapcsolatban további kérdése van, tekintse meg a www.zselicicsillagpark.hu oldalon található „Futóverseny” menüpont alatt található jelentkezési feltételeket, vagy írjon a futas@sefag.hu címre.

Email address *
A nevezési díj befizetése *
Futótáv *
Név *
Your answer
Életkor *
Your answer
Telefonszám
Your answer
SPURI kártyával rendelkezik
18. életévét be nem töltött nevező esetén törvényes képviselő neve
Your answer
1. számú nyilatkozat
A 2019. május 25. napján a SEFAG Zrt. (mint rendező) szervezésében megrendezésre kerülő, „Nyárköszöntő a Zselici Csillagparkban” elnevezésű futóverseny „versenyszabályzatát” mindenben megismertem, az abban foglalt szabályokat tudomásul vettem és magamra kötelezőnek ismerem el.

A SEFAG Zrt., valamint a „Nyárköszöntő a Zselici Csillagparkban” elnevezésű futóverseny adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat elolvastam és elfogadom.

A fentiekben nevezett futóversenyre felkészültem, fizikai állapotom jó, eltitkolt betegségem nincs. A versenyen saját felelősségemre veszek részt. Ha fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodás ér, a verseny rendezői felé semmilyen követeléssel nem élek.

Tudomásul veszem, hogy a 18. életévét be nem töltött személy esetén a nevezési lapot a törvényes képviselőnek kell kitöltenie, illetve adatait megadni.

1. számú nyilatkozat elfogadása *
Required
2. számú nyilatkozat
Tudomással bírok arról és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvényen fénykép készülhet, amelyen felismerhető lehetek, hozzájárulok, hogy a rólam készült fényképek az adatkezelési tájékoztatóban felsorolt honlapokon és Facebook oldalakon megjelenhessenek.
2. számú nyilatkozat elfogadása
3. számú nyilatkozat
Tudomással bírok arról és hozzájárulok ahhoz, hogy a nevezéshez használt e-mail címre és/vagy a megadott telefonszámra a versennyel kapcsolatos információkat kapjak.
3. számú nyilatkozat elfogadása
4. számú nyilatkozat
Hozzájárulok ahhoz, hogy a nevezéshez használt e-mail címre a későbbiekben hírlevelet kapjak a SEFAG Zrt. turisztikai lehetőségeiről.
4. számú nyilatkozat elfogadása
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service