Wafeldag & Herfstwandeling
Op zondag 25 oktober organiseert het T3-Team van de Lommelse Triatleten een wafelbakdag ten voordele van hun deelname aan de Team Triathlon Series. Gelieve de wafels op voorhand te bestellen via het onderstaand formulier. Bestellen kan tem. maandag 19 oktober (23u59).
Afhalen van deze wafels kan bij Brug 11 (Slinkerstraat 95, 3920 Lommel).
Bovendien organiseren wij een mooie herfstwandeling in de Lommelse bossen (3, 6, of 12km). Vertrekken tussen 9u-15u vanaf Brug 11. Inschrijven voor deze wandeling kan ter plaatse en kost €5 (wandeling + 1 gratis wafel voor onderweg). Kinderen onder 6 jaar mogen gratis mee wandelen.
Voornaam + Achternaam *
Uw e-mailadres *
Hoeveel pakjes wafels wenst u te bestellen? (1 pakje van 5 wafels = €5) *
Wanneer komt u de wafels halen (adres Slinkerstraat 95 3920 Lommel)? *
Indien u de wafels niet zelf kan komen ophalen, gelieve dan hier de naam op te geven wie ze zal komen ophalen.
Voltooien bestelling
Uw bestelling zal worden voltooid na de betaling van het juiste bedrag op het rekeningnummer BE81 7350 0229 2824 (met vermelding wafel bestelling + jouw naam)
Dankjewel alvast & tot 25 oktober!
*Uiteraard zijn de covid-19 maatregelen hier van toepassing, bij afhaling van wafels. Ook vragen wij u om andere hygiënemaatregelen te respecteren. Graag tijdens de inschrijving uw mondmasker op te zetten, tijdens het wandelen gaan wij er vanuit dat u met uw eigen bubbel gaat wandelen en voldoende afstand houdt van andere wandelaars. 
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy