Beneški karneval 2020 // ŠOUP
🎭ŠOUP POTUJE NA BENEŠKI KARNEVAL!🎭

💥KAJ: BENEŠKI KARNEVAL
💥KDAJ: 23. FEBRUAR 2019
💥CENA: 25€

🎉Verjetno eden izmed najbolj znanih, razvpitih ter svetovno znanih karnevalov na svetu vsako leto preseneti z nepopisno lepimi maskami. Številni umetniki vsako leto privabijo množice radovednih turistov in jim pričarajo duh romantičnih in prelepih starodavnih Benetk, ki še danes burijo domišljijo.

🎆Benetke so že kot samo mesto nekaj posebnega in obiskovalca očarajo s prelepimi mostovi, palačami, cerkvami in muzeji. Markov trg, Doževa palača, Most vzdihljajev so samo nekatere izmed znamenitosti tega čudovitega mesta na vodi. Ko pa se po ulicah sprehaja še nešteto krasnih beneških mask, celotno mesto zaživi v drugem prostoru in času.

🔥Odhod iz Slovenije 23. februarja v jutranjih urah proti naši zahodni sosedi. Odpravili se bomo izpred Oli Burgerja ob 20 minut čez 5. Na poti bomo izvedeli mnogo zanimivosti o Italiji ter mestu na vodi. Z avtobusom se bomo pripeljali do Punta Sabbioni, kjer sledi vkrcanje na ladjico s katero se bomo zapeljali po beneški laguni do trga Svetega Marka. Ogledali si bomo nekatere kulturno-zgodovinske znamenitosti te nekdaj mogočne kraljice Jadrana: Most vzdihljajev, Doževa palača, trg sv. Marka z istoimensko baziliko, ki združuje elemente različnih umetnostnih stilov, Urni stolp in stavbe prokuratorja. Sprehodili se bomo še do mosta Rialto in znamenite Beneške tržnice, nato pa sledi prosti čas za "druženje" s številnimi maskami, ki se sprehajajo po Beneških ulicah.

🔥Popoldanski čas bomo izkoristili za panoramsko vožnjo z ladjico do otokov Murano in Burano (doplačilo). Prvi je znan po delavnicah stekla – eno bomo seveda tudi obiskali, drugi pa velja za morda najbolj pisan otok v laguni, saj ima vsaka hiša svojo pisano barvo fasade. V poznih popoldanskih urah sledi odhod proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

🎈EKSKLUZIVNA CENA 25€ VKLJUČUJE:
♦️prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu, 🚌
♦️vožnja z ladjico Punta Sabbioni–Benetke–Punta Sabbioni, 🚤
♦️zunanji ogledi po programu,
♦️turistično vodenje/spremljanje,
♦️organizacijo izleta in DDV.

Neobvezno doplačilo:
♦️Panoramska vožnja z ladjico do otokov Murano in Burano (10€). ⛵

Po prijavi boste po e-pošti prejeli račun, ki ga lahko plačate s pomočjo UPN naloga. Takrat, ko bo račun plačan bo prijava potrjena.
Ime in priimek: *
Your answer
Fakulteta: *
Vpisna številka: *
Your answer
Telefonska številka: *
Your answer
E-poštni naslov: *
Your answer
SOGLASJE ZA ZBIRANJE PODATKOV
Potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal/-a v obrazec, resnični in soglašam, da sme Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) kot upravljavec zbirk osebnih podatkov pridobljene osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z veljavno zakonodajo ter z namenom, ki je določen v nadaljevanju. Upravljavec obdeluje tiste osebne podatke stranke, ki jih je stranka navedla pri izpolnjevanju tega obrazca z namenom, da bo osebne podatke uporabil za namen vodenja evidence o udeležencih na projektu, sodelovanju v prihodnje ter posredovanje obvestil o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo. Seznanjen sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) pravico, da zahtevam dostop do osebnih podatkov, zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave in da imam pravico do ugovora obdelave, pravico do prenosljivosti podatkov, da privolitev kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti in pravico do pritožbe pri nadzornem organu. Podana privolitev velja do preklica. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. Informacije o upravljalcu, pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov ter druge informacije v zvezi z uporabo in varovanjem osebnih podatkov dobim v prostorih ŠOUP-a na Čevljarski 27 v Kopru ali na info@soup.si.
Prebral sem soglasje za zbiranje podatkov in se z njim strinjam. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Študentska organizacija Univerze na Primorskem. Report Abuse