Mestni piknik - prijavnica za lokalne ponudnike
Vabilo za sodelovanje lokalnih pridelovalcev, kmetovalcev in ponudnikov
Mestni piknik bo tudi letos zavzel prostor v mariborskem mestnem parku. V prijeten ambient parka bomo vnesli pravo piknik vzdušje s pripravljenimi piknik prostori za uživanje dobrot iz prave piknik košarice.
Obiskovalcem mestnega piknika želimo predstaviti dobrote, ki izhajajo iz lokalnega okolja. K sodelovanju vabimo lokalne kmetovalce / pridelovalce, da svoje dobrote predstavijo v piknik košarici za obiskovalce.
Piknik košarice bodo napolnjene izključno z izdelki lokalnih dobaviteljev. Ob tej priložnosti vam ponujamo možnost predstavitve domačih dobrot v piknik košarici in na svoji stojnici (na promenadi v mestnem parku), kjer bodo obiskovalci piknika dobrote lahko tudi kupili.
Vabilo je odprto do 30.4.2019.

Mestni piknik – v družbi domačih.

Email address *
Predstaviti se želim *
Required
Opis produkta
Opišite produkt, ki ga predstavljate v piknik košarici ali prestavite produkte, ki bodo na stojnici. Upoštevajte, da gre za prodajo pakiranih izdelkov. Prodaja postreženih izdelkov (pijača in hrana) je dovoljena samo v predhodnem dogovoru z organizatorjem.
Opis delavnice
Opišite vsebino delavnice in potek delavnice, koliko ljudi je lahko prisotnih...
Čas trajanja delavnice (od - do)
Izpolnijo samo tisti, ki bodo izvajali delavnice. Na podlagi tega se bodo oblikovali termini za izvedbo posamezne delavnice.
Slikovni material za promocijo *
Required
Ime in priimek kontaktne osebe + telefonska številka *
Tehnične zahteve za izvedbo *
Required
Imate še kakšno vprašanje?
Pogoji & pravila sodelovanja *
Organizator dogodka je društvo Ezl ek v sodelovanju s podjetjem Factumevent in Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Maribor. Organizator si pridržuje pravico do sprememb pogojev in pravil sodelovanja. Obveznosti ponudnika:- urejena registrirana dopolnilna dejavnost; - poslovanje z davčno blagajno in upoštevanje davčne zakonodaje; - vse tehnične zahteve je potrebno organizatorju sporočiti ob prijavi. Na stojnici se lahko prodajajo samo t.i. pakirani izdelki. Prodaja postreženih izdelkov (pijača in hrana) je dovoljena samo v predhodnem dogovoru z organizatorjem. !!!Pomembno opozorilo: v park se v nobenem primeru ne sme z vozili (tudi ne samo za dostavo)!!! Organizator se zavezuje, da bo zbrane podatke uporabil za v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov in za promocijske aktivnosti (objava opisov in slikovnega materiala na spletni strani, družbenih omrežjih).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service