Mietteitä iltalampun ääreltä - Mielen rauhasta elämän valoon -kirjatilauslomake
Tällä lomakkeella voit tilata kirjan, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kirjan hinta on 25 euroa plus toimitusmaksu minimissään 4 euroa. Jos tilaat useita kirjoja, postimaksu alenee per kirja. Kirja on myös noudettavissa Helsingistä sopimuksen mukaan. Kirjan tuotosta 20% luovutetaan hyväntekeväisyyteen.
Kirjan esittely
Kirjan idea ei ole julkaista yksittäisiä puheita. Osa puheista on kirjoitettu jatkosarjoiksi, jossa tekstit linkittyvät toisiinsa. Nämä tekstikokonaisuudet ovat enemmän kuin osiensa summa. Osa puheista on tiiviitä mietelauseita, joihin kätkeytyy tärkeitä tienviittoja, jotka jäävät meiltä helposti huomaamatta. Kirjan loppuun on koostettu asiasanasto, jonka avulla voi löytää tiettyyn aihealueeseen liittyvät puheet. Kaikki Veikon puheet eivät mahtuneet 160-sivuiseen kirjaan.

Näkökulmien, tarinoiden, vertausten ja tienviittojen kokonaisuus on hengästyttävä. Veikon ajatukset eri teemoista jäävät pyörimään mieleen pitkäksi aikaa. Kirjaan lukemisen jälkeen tuntee kiitollisuutta, että on saanut tutustua lähimpään työkenttään näin perusteellisesti.

Veikko Laamasen elämänkokemuksesta kumpuava syvällinen ajattelu on antoisaa luettavaa. Hän ei opeta. Hän avaa maisemia omaan mieleemme ja esittelee tienviittoja ajattelumme suunniksi.

Kirja sopii hyvin lahjaksi kenelle tahansa veljelle ja sisarelle. Kirja on mainio ajatusten lähde nykyisille ja tuleville virkamiehille, jotka pohtivat tärkeitä sanomia yhteiseksi parhaaksi.
Näytteitä
Mielen rauhasta: "Ymmärrämme oman mielen rauhamme paremmin, kun suhtaudumme myönteisesti sellaiseen itsessämme, jota emme vielä ymmärrä. Silloin emme enää taistele mielen tilassa itseämme vastaan, vaan etenemme itseämme kohti."

Hiljaisuudesta: "Meidän itsekäs egomme herpaantuu hetkeksi. Luovan voimamme toimenpiteet voivat alkaa tästä, mikäli et sitä itse keskeytä. Nykyään monen elämässä on vaikeaa kestää hiljaisuutta kovinkaan kauan. Jokin sisäinen voima puhuttelee meitä hiljaisuudessa. Mieti ja tartu tilaisuuteen."

Elämänpolusta: "Sinun ei tarvitse lainkaan pelkää sitä, mitä kaikkea tässä elämän prosessissa tapahtuu. Miksi ei tarvitse pelätä? Koska Sinun omaa tahtoasi johdattaa sinussa oleva energia, valo, joka astuu esille omaan itseesi ja valaisee polkuasi."
Kirjailijasta
Veikko Laamanen (s. 1936) on viipurilaista karjalaissukua. Sotavuodet heittelivät pikkupoikaa edestakaisin kotiseudultaan. Sotalapseksi Etelä-Ruotsiin yksin joutuminen vaikutti Veikkoon syvästi. Paluumuutto Helsinkiin suomen kielen unohtaneena vieraannutti hänet omista lähimmäisistään. Kokemus ehkä jalosti hänestä erakkomaista pohdiskelijaa.
Tilaaja *
Your answer
Postiosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Postitoimipaikka *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite
Your answer
Toimitustapa
Tilattavien kirjojen määrä *
Lisätiedot (Lahjan saajan yhteystiedot)
Jos tilaat kirjan lahjaksi jollekin, kirjoita tähän lahjan saajan nimi, postiosoite, postinumero ja postitoimipaikka sekä viesti, jolla haluat tervehtiä lahjan saajaa. Silloin kirjan lasku toimitetaan tilaajan sähköpostiosoitteeseen ja lahjakirja postitetaan suoraan lahjan saajalle
Your answer
Vahvistus
Sitoudun maksamaan tilaukseni toimituksen mukana tulevalla laskulla. Maksuaika on 14 päivää ja viivästyskorko 8%. Tilaa kirja klikkaamalla [Lataa] tai [Lähetä] -painiketta.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service