Inschrijving jongeren - schooljaar 2018-2019 Antwerpen
PEP - Positive Education Psychology organiseert dit schooljaar de tweede GRATIS editie van het rolmodel coaching project. Hiermee ondersteunen we jongeren uit ANTWERPEN die een duwtje in de rug kunnen gebruiken om een succesvolle onderwijsloopbaan te doorlopen. Op basis van dit inschrijvingsformulier kiezen we een geschikte coach voor je uit die jou gedurende het schooljaar zal helpen met het verwezenlijken van je doelen, die je zal steunen, die je zal motiveren om je diploma te behalen en die samen met jouw je rapport bekijkt en bespreekt. Een coach kan je ook informatie geven over de werking van het onderwijs, je opties na het secundair onderwijs, enzovoort. Je houdt ongeveer 6 sessies per jaar en spreekt samen met je coach af wanneer deze doorgaan.

Wat wij concreet verwachten van een jongere:
- Je bent aanwezig op het verkennend gesprek met een PEP!-teamlid. (de concrete datum geven we later door via e-mail)
- Indien er zich problemen voordoen, laat je dit weten aan de PEP-medewerkers.
- Je vult drie maal in het schooljaar een evaluatieformulier in (in het begin, na de 1e examenperiode in december en op het einde van het schooljaar).
- Indien je omwille van omstandigheden (tijdelijk) geen coach meer wil coachen, geef je dit door aan PEP. Zo kunnen wij dit zo snel mogelijk bespreken.
- Je geeft een seintje wanneer de coach niet reageert op mails, berichtjes, etc.

Vul dit formulier in om je in te schrijven voor het project . Het PEP-team neemt zo snel mogelijk contact met je op om verdere informatie mee te delen. Bezoek ook zeker onze website www.pepvzw.be en Facebook-pagina PEP- Positive Education Psychology.

Email address *
Bevestig je e-mailadres *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
GSM-nummer (het jouwe of dat van je ouders) *
Your answer
Geboortedatum *
Your answer
Geslacht *
Postcode *
Your answer
In welk land zijn jouw ouders geboren? *
Your answer
In welke onderwijsinstelling zit je? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.