Пријава за Пионир слободну школу
Пионир је слободна школа у којој радите на иновативним пројектима, учите о технологији од светских стручњака, упознајете нове људе и стварате радећи на пројектима корисним за целу заједницу. Пионир служи пре свега као простор да напредујеш и да те научи како да учиш самостално и радиш на интересантним пројектима. У прва четири месеца имаћеш прилику да упознаш више области којима се бавимо и пронађеш свој пут који ћеш моћи да следиш после завршетка прва четири месеца. Програм од пионира захтева 10 сати седмично рада, а можеш да радиш са менторима и другим пионирима у нашем хакерпростору.

Попуњавање ове пријаве траје око 15 минута. Попуни је самостално, јер се ова пријава не оцењује, већ служи да научимо више о теби и твојим интересовањима.

Тражимо оне који су радознали и желе да уче, да разумеју технологију и претворе то знање у нешто корисно за себе, Земљу и човечанство. Није нам важно да ли желе да буду програмери, дизајнери, техничари, електроничари, роботичари, новинари, писци или нешто сасвим другачије и ново... То је у реду. Занимања сутрашњице свакако још увек не постоје!

Сви детаљи биће послати одабраним кандидатима по пријему.

Одговоре на ваша питања и више информација о школи можете наћи овде: Често постављена питања

За више детаља и евентуална питања пишите на: marko.kazic@pionir.org 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и презиме *
Адреса е-поште *
Упутство за пријаву
Избегавај уопштене и нејасне одговоре и одговарај искрено и јасно. С обзиром да је ова пријава једина информација коју имамо о теби, потруди се да нам даш што је више информација, и води рачуна да непотпуни, оскудни и уопштени подаци умањују твоју шансу да будеш позван/а.

ПОСЛЕ ПРИЈАВЕ, СВА ДАЉА КОМУНИКАЦИЈА ЋЕ СЕ ОДВИЈАТИ ПУТЕМ АДРЕСЕ Е-ПОШТЕ КОЈУ НАМ ОСТАВИШ У ПРИЈАВИ, ТАКО ДА ЈЕ БИТНО ДА ПРОВЕРАВАШ СВОЈЕ ПОРУКЕ.
Место пребивалишта *
Коју школу похађаш? *
Смер који похађаш? (за средњошколце)
Који разред тренутно похађаш? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy