Пријава за Пионир слободну школу
Пионир је слободна школа у којој радите на иновативним пројектима, учите о технологији од светских стручњака, упознајете нове људе и посећујете конференције и догађаје широм света.

Пионир је пре свега заснован око аутодидактицизма, а служи да пружи структуру, менторство и заједницу око битних аспеката учења, да учење и рад створе вредност за друштво и одлично искуство учења за пионире. Број пионира, ученика који изборе стални статус после прва четири месеца школе, је једна петина уписаних. Програм од пионира захтева 10 сати седмично рада, а активности се одржавају суботом и недељом од 16ч.

Почетни час за Генерацију 3 одржаће се 4. априла у 16 часова. Сви детаљи биће послати одабраним кандидатима по пријему.

Више информација на: https://pionir.zamphyr.com
Email address *
Име и презиме *
Упутство за пријаву
Избегавај уопштене и нејасне одговоре и одговарај искрено и јасно. С обзиром да је ова пријава једина информација коју имамо о теби, потруди се да нам даш што је више информација, и води рачуна да непотпуни, оскудни и уопштени подаци умањују твоју шансу да будеш позван/а.

ПОСЛЕ ПРИЈАВЕ, СВА ДАЉА КОМУНИКАЦИЈА ЋЕ СЕ ОДВИЈАТИ ПУТЕМ АДРЕСЕ Е-ПОШТЕ КОЈУ НАМ ОСТАВИШ У ПРИЈАВИ, ТАКО ДА ЈЕ БИТНО ДА ПРОВЕРАВАШ СВОЈЕ ПОРУКЕ.
Предуслови *
Да би учествовао/ла у пројекту мораш потврдити или се сложити са свим предусловима наведеним испод.
Required
Место пребивалишта *
Коју школу похађаш? *
Смер који похађаш? *
Који разред тренутно похађаш? *
Да ли ћеш путовати из другог места ради похађања наставе? *
Уколико живиш у околним местима или си удаљен/а више од 10км од места у ком се настава обавља, обележи Да. Помоћу овог податка трудићемо се да прилагодимо време одржавања наставе како би путовање било лакше.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy