SUHANJ! Alapítvány, Legyél te is Suhangyal!
Kedves Barátunk!

Köszöntünk a SUHANJ! Alapítvány adománygyűjtő futók számára létrehozott jelentkezési felületén. Ismerkedj meg a munkánkkal, célkitűzésünkkel! És ha egyet értesz velük, csatlakozz hozzánk, ajánld a SUHANJ! Alapítvány céljaira valamelyik közelgő sportteljesítményedet.

++++ MI AZ A SUHANJ! ALAPÍTVÁNY?

Erről talán a bemutatkozó videónk mond el a legtöbbet: https://vimeo.com/165333047

A SUHANJ! Alapítvány non-profit, közhasznú szervezet, 10 éve osztjuk meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Önkénteseink az edzéseken és versenyeken évente több mint 15.000 kilométert futnak együtt látássérült, kerekesszékes és értelmi sérült sportolókkal. Emellett többszáz órában biztosítunk úszóedzéseket és vízi fejlesztést végtaghiányos gyerekeknek, valamint látássérült csoportoknak. 2016 nyarán közösségi összefogással nyitottuk meg az ország első és egyetlen integratív, látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentes, épek számára is nyitott edzőtermét a SUHANJ! Fitness-t. Az elmúlt 4 évben 90 ezernél is több vendégbelépést regisztráltunk itt! Segítő munkánk iránt hatalmas az igény. Ezért mi is folyton azon vagyunk, hogy még több fogyatékkal élő társunkkal oszthassuk meg a mozgás örömét. Ehhez segítenek minket hozzá a Suhangyalok által gyűjtött adományok.

++++ MIT CSINÁL EGY ADOMÁNYGYŰJTŐ FUTÓ?

A SUHANJ! Alapítvány adománygyűjtő futóközösségének tagjai, a Suhangyalok egy futóverseny, kerékpáros vagy triatlon esemény teljesítésével gyűjtenek adományokat. A fizikai teljesítés mellett egy adománygyűjtési célt is kitűznek maguk elé valamelyik jelentősebb versenyük kapcsán, hogy a fogyatékkal élő társainknak segítsenek. A Suhangyalok a kinézett versenyüket megelőző hetekben nemcsak fizikai edzésekkel vannak elfoglalva, hanem a jótékonysági céljuk eléréséért is aktívan tesznek: jelképes örökbefogadásra kínálják a versenyük kilométereit a jó cél érdekében, más néven közös jócselekedetre hívják a barátaikat, ismerőseiket. A célkitűzéssel együtt érző ismerősök, támogatók www.suhangyalok.hu online felületen tudnak tetszőleges értékű támogatást felajánlani a futóink gyűjtéseire. Itt van egy példa: http://suhangyalok.hu/suhangyal/192/andor-csilla-jotekonysagi-felmaratonja

++++ SUHANJ VELÜNK TE IS! AJÁNLD EGY KÖZELGŐ VERSENYEDET JÓTÉKONY CÉLRA!

A sportolóink visszajelzései szerint az adománygyűjtő akciók rengeteg örömöt és sokszor váratlan sikerélményt kínálnak. A legtöbben meglepődnek, hogy milyen sok segíteni akaró ember van a környezetükben és áll melléjük egy-egy kiküldött levél, személyes beszélgetés vagy facebook-post hatására. 2013 óta 380 szimpatizánsunk döntött úgy, hogy jótékonysági összefogást szervez valamelyik jelentősebb versenye köré, 7 év alatt több mint 38 millió forintnyi adományt „sportoltak össze”.

Csatlakozz hozzánk te is, ha fontosnak érzed az esélyegyenlőséget, és szerinted szívesen állnának melléd egy jótékonysági akcióban a szeretteid és ismerőseid!

++++ A COVID-19 IDEJÉN IS SZÜKSÉGÜNK VAN RÁD!

Akkor is segíthetsz, ha bizonytalan néhány verseny megrendezése a következő hónapokban. Akár más sportágakkal vagy versenyen kívül teljesített távokkal is indíthatsz Suhangyal akciót. Kitalálhatsz bármilyen (biztonságos) kihívást: fuss a gáton, egy futópadon vagy éppen biciklizz egy jólesőt a városon kívül! Mi mindennek örülünk. Sőt, nagy szükségünk van minden segítségre.

A SUHANJ! a COVID-19 idején is folytatja az erőt adó munkát: a tavasz folyamán naponta 6-7 edzést szerveztünk Facebook live és a Zoom-alkalmazással. Többszázezer nézőt értünk el a #karanténtesi órákkal, a home office tornákkal vagy éppen a kerekesszékes tréningekkel, közösségi beszélgetésekkel, webinarokkal tettük a fogyatékkal élő sportolók számára színesebbé a heteket, sőt, pszichológust is biztosítottunk nekik, valamint team coachok közreműködésével segítőcsoportokban támogattuk fogyatékkal élő gyerekek szüleit. És így teszünk a jövőben is. Kérjük, segíts nekünk a következő hónapokban.

++++ MIT KÍNÁLUNK NEKED A SEGÍTŐ KÜLDETÉSED SIKERES TELJESÍTÉSÉHEZ?

Az adománygyűjtésben és a versenyre való felkészülésben egyaránt segítünk neked. Bízhatsz bennünk, tudjuk, miről beszélünk. 2018-ban a SUHANJ! Alapítvány érdemelte ki a legrangosabb hazai nonprofit elismerést, a Civil Díjat a "Legsikeresebb adománygyűjtő akció" kategóriában. (2017-ben pedig a "Legnagyobb hatású civil projekt" Civil Díját nyertük meg az akadálymentes edzőtermünk megnyitásáért. Ez volt a büszkélkedés helye.)

●>>> Személyre szóló adománygyűjtő oldalt készítünk neked a www.suhangyalok.hu oldalon, ahol a barátaid, ismerőseid egy egyszerű online tranzakcióval tudnak támogatással hozzájárulni a célkitűzésedhez - egyúttal biztató üzeneteket, jókívánságokat is írhatnak az oldaladra.
●>>> Adománygyűjtési kisokost, mintaleveleket és postok-at küldünk, és személyes tanácsadással is segítünk neked az ismerőseid, munkatársaid megszólításában.
●>>> Futóedzéseinken is várunk téged kedden este és szombaton délelőtt a Margitszigeten, ahol megismerkedhetsz a SUHANJ! mozgalom fogyatékkal élő és ép tagjaival, valamint edzés-módszertani segítséget is kaphatsz.
●>>> A fizikai felkészülésedet segítendő, 5 alkalmas ingyenes bérletet adunk az ország első akadálymentes, integratív edzőtermébe, a SUHANJ! Fitness-be, ahol fogyatékkal élő és ép sportbarátok együtt mozognak a hét minden napján (1136 Budapest, Tátra utca 6., www.suhanjfitness.hu)
●>>> A versenyeden egy Suhangyalok és SUHANJ! logóval ellátott speciális futómezt viselhetsz, aminek megszámlálhatatlanul extra szurkolót és jókívánságot köszönhetsz majd a mezőnyből és a nézők közül.

++++ EGYÉNI FUTÓK, BARÁTI TÁRSASÁGOK, VÁLTÓ CSAPATOK ÉS CÉGES KÖZÖSSÉGEK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!

●>>> A sportág és a táv mondhatni, lényegtelen. Akár egyedül, akár váltóban, akár itthon, akár külföldön félmaratont, maratont, ultratávot futsz, esetleg fél, vagy teljes távú ironman teljesítésére vállalkozol és van kedved egy jó ügyért tenni mindezt, suhanj értünk! Persze egy ötkilométeres futókör is jó apropó lehet a segítségnyújtásra, ha kellően lelkes vagy. A legtöbb futónk maratoni és félmaratoni versenyzők közül, illetve váltócsapatok tagjaiból kerül ki.
●>>> Akkor is ajánljuk magunkat, ha vállalati csapat indításában gondolkoztok. Szívesen küldünk információs anyagokat a többi munkatársad bekapcsolódásához. A jótékonysági futás csapatépítésnek sem utolsó, és kiváló alkalom az üzleti partnerek megszólítására is. A SUHANJ! csapata szívesen megosztja veletek az ezzel kapcsolatos tapasztalatait és a vállalati kommunikációhoz használható kreatívjait.

++++ MI TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉSED UTÁN?

●1, Felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a versenyedről, illetve az adománygyűjtési célodról. (Általában 80-100 ezer forint körüli célkitűzést szoktunk javasolni.)
●2, Egy 15 oldalas, színes-szagos felkészítő anyagot küldünk, a SUHANJ! megismeréséhez és a gyűjtésed megtervezéséhez. Ha szeretnéd, személyesen is egyeztetünk róla.
●3, Kérni fogunk egy fényképet és egy rövid bemutatkozó szöveget, amit a személyes adománygyűjtő oldaladon helyezhetünk el. Ezt követően már indulhat is a gyűjtésed, amire célszerű 4-6 hetet szánnod.
●4, A versenyedet megelőzően egyre erősödsz majd, és egyre büszkébb is leszel a sorra érkező adományoktól. Mindez különleges ízt és örömöt ad majd a felkészülésednek. Természetesen ezalatt a 4-6 hét alatt folyamatosan kommunikálnod kell a jótékonysági célodról. A néhány naponta közzétett facebook post-okon kívül, időnként e-maileket írsz majd a vidéki rokonoknak, vagy régi iskolatársaknak is. Vannak olyan sportolóink is, akik egy hangulatos jótékonysági kertipartival vagy egy munkahelyi sütivásárral is kiegészítik az összegyűjtött támogatásokat. Ezeket a te fantáziádra bízzuk, sőt, néhány ötlettel is szívesen ellátunk.
●5, Büszkén teljesíted a versenyt a SUHANJ!-os mezedben. Rengeteg emlékkel gazdagodsz és azt követően nagy örömmel mondasz köszönetet minden támogatónak, aki a te kérésedre segítette a SUHANJ! Alapítvány munkásságát. Ők pedig ugyanilyen örömmel veregetik majd meg a válladat. Eközben pedig mi a SUHANJ!-nál fogyatékkal élő társaink edzéseire, versenyeire, közösségépítésére fordítjuk a támogatásokat, amikről rendezresen be is számolunk az adományozóknak és neked.
●6, Utólag akár a SUHANJ! önkéntescsapatába is bekapcsolódhatsz és a következő alkalmak egyikével látássérült és kerekesszékes sportolók kísérőjeként is erősítheted a csapatunkat.

++++ KAPCSOLAT

Örömmel állunk a rendelkezésedre bármilyen kérdés esetén. Az alábbi jelentkezési lap kitöltése természetesen még nem jelent 1000%-os elköteleződést az irányunkba. A részletekkel mi is keresni fogunk. Mégis arra kérünk, hogy csak akkor jelentkezz a programunkra, ha eltökélt vagy, hogy velünk együtt előre mozdítsd a fogyatékkal élő társaink életét és úgy érzed, ezért hajlandó lennél néhány ismerősödet is közös segítségnyújtásra hívni.

A programunkról többet megtudhatsz itt:
www.suhangyalok.hu, illetve
Nagygyörgy András: +3620-397-5056, nagygyorgy.andras@suhanj.hu
Neved *
E-mail címed *
Telefonszámod *
Lakóhelyed (település)
Foglalkozásod, szakmád?
Pólóméreted
Clear selection
Születési éved
Milyen szerepet tölt be a sportolás az életedben? Sportágak? Rendszeresség? Eddigi legkomolyabb sportteljesítményed? *
Van-e olyan sportesemény, aminek a teljesítése kapcsán szívesen vállalnál Suhangyal küldetést? *
Required
Egyéni teljesítőként vagy váltókategóriában teljesítenéd a kihívást? *
Amennyiben csapattársakkal közösen gyűjtenél nekünk adományokat, kérjük, írd ide az ő nevüket is, hogy össze tudjuk kapcsolni a jelentkezéseiteket.
Felmérted, hogy Suhangyalként arra kérünk téged, hogy terjeszd a hírünket az ismeretségi körünkben és pénzadományokat kérjél a barátaidtól egy jó ügyre? Szívesen megteszed ezt? *
Nyilatkozat: Kijelentem, hogy a SUHANJ! Alapítvány Suhangyalok programjának tagjaként, mint magánszemély próbálok adományokat gyűjteni a fogyatékkal élő sportolóknak szervezett alapítványi programokhoz. Az adománygyűjtő kampányomba a SUHANJ! Alapítványon kívül más márkákat, vállalkozásokat, közszereplőket csak az alapítvánnyal való előzetes egyeztetéssel és az alapítvány engedélyével vonok be. *
Önkénteskedtél-e már korábban valamilyen szervezetnél? Esetleg voltál már adománygyűjtő futó is? Melyiknél és milyen formában?
Hallottál már korábban a SUHANJ! Alapítványról? Van olyan ismerősöd, aki sportolt velünk vagy az önkéntesünk volt? Vagy esetleg versenyeken láttál minket? Esetleg a médiában?
Szeretnél a jövőben közvetlenül is értesülni a SUHANJ! programjairól? Hozzájárulsz, hogy a jövőben rendszeresen hírlevélben tájékoztassunk az alapítvány eseményeiről, akcióiról? *
Üzensz, javasolsz-e nekünk bármit a személyes beszélgetésünkig?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy