Ilmoittautuminen - Fifteen Ruurikkala 2020
Seinäjoen Helluntaiseurakunnan järjestämä Fifteen-leiri pidetään 27.7.-2.8. Kartano Ruurikkalassa Evijärvellä. Leiri alkaa maanantaina kello 13 ja päättyy sunnuntaina kello 13 Seinäjoen Helluntaiseurakunnalla järjestettävään siunaustilaisuuteen.

Suomen hallituksen linjauksia kunnioittaen ja seurakuntamme linjauksen perusteella rajoitamme leirin osallistujamäärän 35:een leiriläiseen ja 15:een ohjaajaan/aikuiseen. Etusijalla leirille pääsemisessä ovat oman seurakuntamme jäsenet.
Leirin hinta on 250 euroa.

Espanjan Fifteenille ilmoittautumisia tuli yhteensä 72, joten odotettavissa on, etteivät kaikki halukkaat mahdu Ruurikkalan leirille. Tämä on todella valitettavaa, mutta varasuunnitelmakin on olemassa. Samalla viikolla, 31, järjestetään Pohjanmaan Fifteen-leiri Larsmossa eli Luodossa. Tällä leirillä on tilaa vielä 10-12:lle nuorelle. Pohjanmaan Fifteenillä on pitkät perinteet ja myös minä olen ollut siellä mukana johtamassa hienoa leiriä.

Ruurikkalan Fifteenille otetaan leiriläiset ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittautumaan pääsevät vain ne, joiden oli tarkoitus lähteä Espanjan Fifteenille.

Leirillä noudatetaan hyvää hygieniaa sekä sillä hetkellä voimassa olevia korona-rajoituksia ja ohjeita. Leirille ei saa tulla flunssan oireissa tai sairaana. Mikäli leirin aikana joku sairastuu, henkilö viedään Covid-19-testattavaksi Seinäjoen keskussairaalaan.

ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUU 1.6.
Tarkempi leiri-info lähetetään leirille mukaan päässeille kesäkuun alussa.

Terveisin,
Toni Kivistö, leirinjohtaja
045-2385736
Leiriläisen nimi *
Leiriläiselle saa antaa tarvittaessa särkylääkettä? *
Saako leiriläinen näkyä kuvissa? *
Saako leiriläinen osallistua leirillä tapahtuviin aktiviteetteihin? (Uiminen, kisailut ja leikit yms.) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy