RoPe-Netin häirintäkysely
Oletko kokenut tai todistanut kiusaamista, rasismia, sukupuoleen tai seksuaalisuuteen kohdistuvaa syrjintää, tai muuta häirintää tarinankerronnallisissa verkkoroolipeleissä?

RoPe-Netin (https://ropenet.fi/) häirintäkyselyn tarkoitus on selvittää, minkälaisia kokemuksia pelaajilla on ropeissa tapahtuvasta, kaikentyyppisestä häirinnästä, ja yrittää myös kartoittaa jonkinlaista suuntaa sille, miten yleistä peleissä tapahtuva häirintä on.
Kyselyyn voi vastata anonyymisti, ja suorat vastaukset näkyvät ainoastaan RoPe-Netin ylläpidolle. Kyselyn tuloksista julkaistaan tietoa lähinnä numeerisesti, ja myös tulosten julkaisuun mahdollisesti esille päätyviä lainauksia muokataan tunnistamisen vaikeuttamiseksi.

Kysely päättyy 1.4.2020.

Tuloksia käytetään ainoastaan apuna tuotettaessa ohjeistavaa materiaalia häirinnän estämiseksi ja siihen puuttumiseksi (esim. Roperinkiin https://varjojenriimu.net/roperinki/), tai muuhun vastaavaan tarinankerronnallisissa peleissä häirintää ehkäisevään tai häirinnän uhriksi joutuneita auttavaan tarkoitukseen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy