Jornada formativa virtual per a les entitats del món del bestiari festiu 2020
En ple Segle XXI, ja resulta imprescindible tenir presència al món digital per tal de donar a conèixer les entitats, les seves activitats i el seu patrimoni.
Aquesta necessitat ha resultat encara més latent a causa del confinament de la població, que ha dut als col·lectius de cultura popular a traslladar bona part de les seves festes als entorns digitals, per a mantenir el contacte amb la població i les seves bases.

La Fundació PuntCAT és una organització sense ànim de lucre que s’encarrega de gestionar els dominis .cat. Entre d’altres finalitats, promou diverses iniciatives de retorn a la societat, com ara la promoció de cursos per a la creació de pàgines web per a entitats i associacions.

Aquesta jornada formativa està adreçada majoritàriament a entitats que no disposin de pàgina web ni de domini .cat, i s’oferiran els coneixements necessaris per a posar en marxa una pàgina web amb Wordpress des de zero.
Inscripció i cost
La jornada està adreçada a les entitats federades a l’Agrupació del Bestiari, preferiblement aquelles que no tinguin pàgina web.
La inscripció és gratuïta.
S’hi podran inscriure fins a dues persones per entitat, fins esgotar aforament.
La inscripció es considerarà vàlida un cop es rebi confirmació per correu electrònic.
Les persones inscrites es comprometen a assistir a les sessions previstes.

Programa de la jornada
La jornada està distribuïda en tres sessions de 90 minuts, i es farà mitjançant la plataforma de videoconferències Zoom.

* Dissabte 6 de juny, de 10:30 a 13h Sessió 1: Introducció al panel de control del hosting, creació de bústies de correu electrònic, facturació, instal·lació de Wordpress
* Dissabte 13 de juny, de 10:30 a 13h Sessió 2: Configuració de Wordpress (personalització, plantilles, menús, ginys, pàgines i entrades)
* Dissabte 20 de juny, de 10:30 a 13h Sessió 3: Configuració de Wordpress (plugins)

Per tal d’aprofitar l’acompanyament de les persones formadores, es recomana dedicar temps entre sessions per a posar en marxa la web de la vostra entitat.
Contractació del paquet d’allotjament i domini
Donat que el curs té un enfocament pràctic, és requisit indispensable contractar el paquet d’allotjament i domini per a les entitats que actualment no disposin de pàgina web. Aquest paquet té un cost de 40€ anuals (és una oferta molt competitiva que ofereix un registrador en conveni amb la Fundació PuntCAT).

La contractació del paquet d’allotjament i domini s’haurà de fer uns dies abans de la jornada (entre l’1 i el 5 de juny). Des de la Fundació PuntCAT rebreu un correu amb les instruccions per a fer-ho un cop confirmada la vostra participació en la jornada formativa. En cas de dubtes o dificultat, us podran assessorar i ajudar via telefònica.


Per a iniciar el procés d'inscripció, prem el botó "Següent".
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy