Proeflessen / Inschrijving JS Ippon Buggenhout
Gelieve dit formulier volledig in te vullen zodat wij u de meest concrete informatie kunnen bezorgen over de trainingsuren, kostprijs, proeflessen, ...

judoka = persoon die judo beoefent. Hiermee bedoelen wij ook diegene die wensen deel te nemen aan proeflessen.

De gevraagde gegevens heeft JS Ippon Buggenhout vzw nodig om de judoka in te schrijven bij proeflessen (voor verzekering) alsook bij definitieve inschrijving bij de club en VJF.
Naam judoka *
Voornaam judoka *
geboortedatum *
Geslacht *
Naam ouders
enkel voor judoka's van -18 jaar
E-mailadres *
Het e-mailadres is nodig om u op de hoogte te houden van de activiteiten van Judoschool Ippon Buggenhout. Indien er meerdere e-mailadressen moeten worden opgenomen in de ledenlijst, mag u deze ook noteren.
Telefoonnummer *
Indien meerdere telefoonnummers moeten worden opgenomen, gelieve te verduidelijken van wie het telefoonnummer is.
Straat + nr. *
postcode + gemeente *
Huur judopak *
Een judopak kan geleend worden bij de club gedurende de proeflessen. Hiervoor wordt een waarborg van 25 euro gevraagd. Dit dient u in een enveloppe af te geven.Gelieve op de enveloppe te noteren: "€25 waarborg judopak + voornaam en naam van uw kind"
Maat t-shirt *
Required
Required
Mag er beeldmateriaal gemaakt worden tijdens trainingen, competities, judoweekend, enz., waarop u of uw kind geïdentificeerd kan worden, met het oog op publicatie op onze digitale judoplatformen en/of de sociale media (website, facebook, messenger, instagram, …)? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy