In4care Pilots Table
Donderdag 21 maart 2019 |11u00 - 14.00u
Marriott Hotel | Korenlei 10 | 9000 Gent | www.marriottghent.be

*Leden nemen gratis deel aan deze Pilots table door met 2 coins te betalen.
* Na het invullen van dit formulier zal u eerstdaags via mail uitgenodigd worden om in te loggen op In4care Inside, op uw eigen pagina en vanwaar u ook meteen met coins kan betalen. U hoeft voorlopig dus niets verder te doen behalve dit inschrijvingsformulier in te vullen.

De 5 START-UPS / ONDERNEMINGEN EN HUN OPLOSSING:
  
1. CRDL (Cradle)
Een interactief zorginstrument dat het mogelijk maakt om (weer) contact te maken met mensen met dementie en met mensen met een verstandelijke beperking. CRDL kan worden gebruikt ongeacht de mate van dementie en is bijzonder effectief in de late fase van dementie (zgn. "verzonken-ik" stadium).

2. SOULO
Soulo helpt woonzorgcentra om hun huis als een thuis te laten voelen voor bewoners. Een warme plek waar iedereen hen kent.  Op basis van levensverhalen biedt Soulo het personeel aanknopingspunten voor persoonsgerichte zorg. Het team vergroot hun medeleven met bewoners via een moderne applicatie met multimedia levensboeken, maar evengoed via tastbare verhalenboeken en prints. Daarnaast ondersteunt Soulo het team om competenties op te bouwen om families te betrekken, samen verhalen te verzamelen en de levensverhalen van bewoners centraal te stellen in hun zorg.

3. EDUMATIC
Een geavanceerd online leer-, oefen- en testplatform ontwikkeld door Televic Education. Edumatic biedt e-learning modules die specifiek voor de zorg zijn ontwikkeld. Onderwerpen variëren van algemene items als brandpreventie en handhygiëne tot gespecialiseerde content zoals nucleaire geneeskunde en radiobescherming.Naast een leertool is het bovendien ook een management instrument dat toelaat kennis te meten

4. INCOSENSE
IncoSense BV ontwikkelt cliënt-gecentreerde technologie met als doel de kwaliteit van  incontinentiezorg te verbeteren. Sinds 2014 wordt gewerkt aan de IncoSense Smart,  een innovatief managementsysteem voor de incontinentiezorg gebaseerd op hoogwaardige sensortechnologie en kennis van de zorgpraktijk. Onderscheidend is de continue monitoring van  incontinentie en de compatibiliteit met alle typen incontinentiemateriaal. 

5. Laat je verrassen door de keuze van In4care :-)
#expecttheunexpected #getinspired

Vragen? Neem contact met ons op via (+32) 488 998410 of info@in4care.be

Voornaam *
Your answer
Naam *
Your answer
Organisatie of onderneming waar u tewerkgesteld bent *
Your answer
Functie *
Your answer
E-mail *
Your answer
Gsm of telefoonnummer *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service