Hoe belangrijk is datagestuurd samenwerken met BIM voor een efficienter bouwproces?
Deze enquete met 8 vragen onderzoekt de haalbaarheid van de hedendaagse ambities om digitaal te gaan samenwerken met BIM of andere datagestuurde bouwprocessen om tot efficientere projectaansturing te komen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Introductie - marktverkenning 'datagestuurd werken met BIM'
Mijn naam is Jesper Wijnen en ik ben student bij Summa International Business Studies. Deze enquete is onderdeel van de onderzoeksstage die ik doe bij Cadvisual Benelux BV. Cadvisual levert advies over Open BIM in bouw processen en assetmanagement en is tevens reseller van software voor 3D, 4D, 5D en 6D toepassingen. Hoewel deze thema's in het onderzoek voorkomen, is mijn doelstelling om dit onderzoek onafhankelijk van software leveranciers te verrichten.

Met dit onderzoek wil ik inventariseren waar de kansen en aandachtsgebieden liggen om datagestuurde ketensamenwerking te  versnellen. Door de anonieme resultaten van dit onderzoek terug te delen hoop ik de deelnemers inzicht te kunnen bieden waar ze staan en waar de kansen liggen. Uw individuele input zal vertrouwelijk  worden behandeld.
De resultaten worden vanaf 12 juli 2021 gedeeld via http://onderzoek.cadvisual.com 

Vragen of opmerkingen over dit onderzoek verneem ik graag via het opmerkingenveld op blad 3 of via jesper@cadvisual.com 
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.