Budućnost doktora znanosti na tržištu rada:  Diseminacijsko događanje projekta SEA-EU DOC, 22.05.2023.

Pridružite nam se na događanju na kojem ćemo predstaviti rezultate projekta SEA-EU Doc, uključujući mogućnosti za unapređenje doktorskih studija u skladu s potrebama tržišta rada.

Događanje će se održati 22. svibnja 2023. s početkom u 11:30 sati u Spinit inkubatoru (Ul. Antuna Gustava Matoša 56, Split). U programu će sudjelovati predstavnici tvrtki, doktorandi i profesori koji će podijeliti vlastita iskustva i očekivanja vezana uz vještine doktorskog obrazovanja.

Također ćemo predstaviti rezultate istraživanja o alumni organizacijama u Hrvatskoj te kroz razgovor s predstavnicima alumnija raspravljati o ulozi alumni organizacija u povezivanju s gospodarstvom i zapošljavanju.

Na kraju susreta predstavnici Agencije za znanost i visoko obrazovanje prezentirat će rezultate reakreditacije doktorskih studija u Hrvatskoj.

Program događanja možete preuzeti ovdje:  https://drive.google.com/file/d/12A08a0yAG93irJhK4waQ8Hoh3i6_314B/view?ts=64638756

Molimo Vas da iskažete svoju namjeru za sudjelovanjem na događanju ispunjavanjem ovog kratkog upitnika.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Informativni pristanak

U skladu s Uredbom (EU) 2018/1725 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. listopada 2018. o zaštiti fizičkih osoba u pogledu obrade osobnih podataka u institucijama, tijelima, uredima i agencijama Unije te o slobodnom kretanju takvih podataka, prihvaćajući ispunjavanje ovog upitnika dajete suglasnost da se vaši odgovori pohrane u svrhu prikupljanja i obrade podataka za potrebe projektnog izvještavanja. Sudjelovanjem u ovom upitniku pristajete na gore opisane detalje.
*
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy