Anmälan WIS-utbildning (WIS 3.0)
WIS är ett nationellt webbaserat informationssystem för att underlätta informationsdelning mellan aktörerna i det svenska krishanteringssystemet före, under och efter en kris. I november 2017 lanserades en uppdaterad version: WIS 3.0.
Samverkan Stockholmsregionen anordnar under hösten 2019 ett utbildningstillfällen.(max 16 deltagare per tillfälle). Om intresset blir större än så ser vi över möjligheten att erbjuda fler tillfällen.

Syftet är att återförankra grundläggande kunskap om den uppdaterade WIS-miljön, fokusera på hur vi tillsammans använder systemet för informationsdelning inom Samverkan Stockholms regionen men också hitta vardagsnytta i den egna organisationen


Plats: Länsstyrelsens konferensavdelning, lokal Draken, Regeringgatan 66. Ingång via receptionen på plan 4.
Tid: 18 september kl 9:00-11:00.

Förutsättningar: Egen dator och fungerande inloggning i WIS med lägst redaktörsbehörighet är nödvändigt för att kunna delta i utbildningen. Kontakta WIS-administratören i din organisation om du saknar inloggning.

Om du har frågor eller om du behöver avanmäla dig, ta kontakt med samordningskansliet via e-post: info@samverkanstockholmsregionen.se

Email address *
För- och efternamn *
Your answer
Organisation *
Your answer
Val av utbildningsdag *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Samverkan Stockholmsregionen. Report Abuse