Формулар за пријавување мали грантови во областа на ЛГБТИ културата и уметноста во рамки на проектот Млади артивисти за промена (МАП)
ОСНОВНИ ПОДАТОЦИ
Име и презиме *
Your answer
Адреса *
Your answer
Телефон *
Your answer
Е-пошта *
Your answer
ПРОЕКТНО РЕЗИМЕ
Краток опис на проектот (Кој проблем сакате да го адресирате и целта која сакате да ја постигнете со проектот) *
Your answer
Предвидено време за реализација на проектот *
Your answer
Начин на кој ќе го реализирате проектот (Која активност сакате да ја спроведете) *
Your answer
БУЏЕТ
Детален опис на буџетот во денари *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of LGBTI. Report Abuse